NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Lav upoznaje sudbinskog partnera, pred Vodolijom veliki izazovi

Sedmica pred nama donosi niz izazova i obrta na emotivnom planu, zbog čega će mnogi znaci Zodijaka biti iznenađeni.

Tokom prve četvrti meseca u Lavu, vreme je da prevaziđete svoje strahove, izvan verovanja da postoji pogrešno ili pravo vreme za ljubav i posmatrate šta se dešava u vašoj okolini, piše Yourtango.

Kako prva četvrt meseca u Lavu dolazi početkom nedelje. to je podsetnik da nikada neće postojati odnos bez izazova. Uvek će biti nešto što treba prevazići ili čak raditi zajedno. Ljubav ne bi trebalo da bude savršena, ali uvek treba da postoje podsetnici zašto je vredna.

Dozvolite sebi da verujete u svoju moć, u sposobnost da prevaziđete ono što vam se čini kao da vas blokira, i oslonite se na energiju koju vi i vaš partner stvarate zajedno.

Ovan

Ponekad je potreban samo trenutak svesti da se sve promeni. Pošto se pomračenje Sunca dogodilo u vašem horoskopskom znaku, možda ćete se konačno probuditi u stvarnosti života i spoznati kako je vaša veza uticala na nju. Mnogo puta se ne radi o tome da želite da napustite vezu ili brak, već da samo znate šta treba da uradite za sebe, a to dolazi kao propratna posledica.

Mars, vaša vladajuća planeta u Raku, pomaže vam da pronađete emotivnu snagu da napravite promene koje tražite. Neće biti lako, ali ponekad morate da se sačuvate da biste konačno mogli da budete tu za druge onako kako biste želeli.

Bik

Stvari su u poslednje vreme bile malo poremećene ne samo u kosmosu, već i u vašoj vezi. Dok ste uveliko razmišljali o tome da li su vaše potrebe zadovoljene, takođe ste počeli da otvarate oči. To ne znači nužno da morate prekinuti vezu, ali vam je potreban novi početak u vašem životu.

Ove nedelje, prva četvrtina Meseca u Lavu daje vam strast da pokušate da izgladite nedavne izazove i pronađete novo razumevanje u vašoj vezi. Sve dok ste oboje spremni da rastete zajedno, još uvek postoji svrha ljubavi.

Blizanci

Doneli ste odluke o svom romantičnom životu. Trebalo vam je zatvaranje, jer je ljubav delovala kao loš san. Ove nedelje, Mesec provodi vikend u Devici, što će vam pomoći da prizemljite svoja osećanja i misli koje vas u poslednje vreme sprečavaju da se osećate mirno.

Bez obzira na to šta još treba da shvatite u svom životu, ovo je prilika da se osećate mirnije u svom srcu, tako da kada onaj pravi dođe, znaćete šta da radite s njim.

Rak

Ponekad je vaša trauma ono što vas sprečava da prihvatite vezu, a ne bilo šta što vaš partner konkretno radi. Nije tajna da su vaše emocije duboke, ali kada vas jednom povrede, možete stvoriti čitavu priču od onoga što se dogodilo, koja naknadno povređuje vašu vezu. Ove nedelje ćete biti prinuđeni da se obratite drugima za podršku.

Čak i ako niste sigurni odakle da počnete ili čak i ako ne osećate da možete biti ranjivi da podelite, postoje oni oko vas koji vas vole i mogu vam pomoći u ovom izazovnom vremenu. U redu je da se osećate povređeno, ali kada odgurnete partnera, to vam stvara dodatne rane.

Lav

Stvari postaju prilično interesantne u vašem životu, jer se čini da dolazi do većeg uzbuđenja i prilika. Kako ste naučili više o tome šta vam je potrebno i šta želite, počinjete da gradite dublji kapacitet za emotivnu vezu. Vaš horoskopski znak se vodi srcem, tako da praćenje njega obično nije problem, međutim spustiti zidove da biste nekoga pustili unutra je druga stvar.

Ove nedelje je važno da prepoznate duboku, značajnu vezu za koju sada osećate da ste spremni da postignete, ako se prvo otvorite drugoj osobi. Imate moć da stvorite prostor za vrstu ljubavi koju tražite.

Devica

Budite ono što jeste i za pravu osobu to će uvek biti dovoljno. Budite oprezni sa onim ljudima zbog kojih se osećate kao da morate da promenite sebe da biste održali vezu ili da biste usrećili svog partnera. Kada budete autentično svoji, privući ćete osobu koja vam je potrebna. Potrebno vam je stvarno partnerstvo, neko ko vas ohrabruje i podržava, a ne bilo ko.

Kako je Saturn prešao u Ribe, bili ste ozbiljniji u vezi sa  ljubavnim životom i počeli ste da postavljate sebi pitanja kako biste pomogli da otkrijete odgovore. Samo zapamtite, uvek je problem da li ste zaista u stanju da budete ono što jeste.

Vaga

Uz sav posao koji ste uradili na sebi, počeli ste da verujete u zdraviju ljubav. Da biste mogli da prihvatite vezu i primite ljubav koju ste oduvek želeli, ne budite u iskušenju da se vratite onome za šta znate da nije dobro za vas.

Ove nedelje postoji novi nivo transformacije koji može pomoći da produbite vašu zdravu vezu i učinite da shvatite kakvu značajnu ulogu igra u vašem životu. Nezdrava veza će se pojaviti u svakom aspektu vašeg života kada umanjite svoj značaj.

Škorpija

Kada verujete da zaslužujete radost, to je ono što ćete privući. Još uvek se krećete kroz proces istinskog učenja da možete imati oboje – emotivni intenzitet koji tražite i sreću za koju sada znate da zaslužujete. Veliki deo toga je povlačenje granica oko vašeg života u smislu onoga što dozvoljavate i šta ćete prihvatiti.

Ako želite veliku, neverovatnu, zdravu ljubav, onda morate da poštujete tu želju svog srca i ne prihvatate manje.

Granice, ne samo sa partnerom, već i sa drugima, mogu biti važne dok prebacujete u mesto gde štitite svoju radost i mir iznad svega. To je takođe ono što će vam pomoći da privučete više i da nastavite da se krećete ka vezi koju želite.

Strelac

Biti ozbiljan nije uvek nešto što radite dobro. Umesto toga, često je slučaj da vas filozofska potraga za istinom navede da racionalizujete ili odgurnete one stvari koje zapravo imaju veće značenje u vašem životu. Kada je u pitanju ozbiljnost prema ljubavi i posvećenosti, svodi se na ono što osećate da zaslužujete.

U suprotnom, na kraju ćete biti lakomisleni sa ljudima koje najviše cenite. Vaši postupci moraju biti u skladu sa vašim rečima i obrnuto, jer vaš partner na kraju vidi kroz vas.

Kako se Saturn u Ribama ove nedelje poravnava sa Suncem u Biku, imate priliku da se spustite na zemlju i prepoznate da je vrsta posvećenosti takođe vrsta koja vam može pomoći da se oslobodite.

Jarac

Protekli period bio je pomalo nepredvidiv, jer ste se preispitivali da li je vaša veza gotova. Stvari u vašem životu i vezi počinju da se balansiraju. Mars u Raku nastavlja da vam naglašava važnost emotivne ranjivosti i povezanosti. On se ujedinjuje sa Uranom u Biku, donoseći neke toliko potrebne trenutke radosti zbog kojih se osećate divno.

Što više puštate svog partnera unutar zidina koje ste podigli oko sebe, to ćete oboje osećati više povezanosti, što je ono što svaku vezu može da vrati na čvrsto tlo.

Vodolija

Koliko god znate da ste nedavno u svom životu prebrodili veliku prepreku u pogledu samoizlečenja, nedavno ste opet osetili izazove, na novi način.

U usklađenom zdravom odnosu stvari će nastaviti da napreduju, donoseći nove mogućnosti za rast i dok dobro može često delovati kao izazov, ono je upravo ono što vam treba. Ove nedelje, prva četvrtina Meseca u Lavu se pojavljuje i razvedrava vaše srce, dajući vam dublju vezu sa strastima i pomaže vam da prevaziđete brigu.

Ribe

Komunikacija je za vas uvek veoma važan element u odnosima. Iako vi u svakom trenutku možete da živite pesmu i za to vam nije potreban partner, ipak vam je potrebna duboka emotivna veza. Morate da se osećate posebno za svog izabranika, povezano – ne samo umom ili telom, već i duhom. To je ono što vašu vrstu ljubavi čini toliko drugačijom.

Ove nedelje, dok se Mars u Raku usklađuje sa Uranom u Biku, postoje neki iznenađujući trenuci koji vam pomažu da duboko otvorite svoje srce partneru, jer vam se odjednom čini da ipak može da govori vaš jezik ljubavi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare