UŽIVO, ZVEZDA – TSC (18.00), fešta na Marakani, crveno-beli igraju za šestu uzastopnu TITULU i za Partizan!

CRVENA ZVEZDA – TSC

TOK MEČA:

SASTAVI: 

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Vigo, Eraković, Dragović, Azarov – Mijailović, Kanga – Bukari, Ivanić, Katai – Pešić.

TSC (5-3-2): V. Ilić – Cvetković, Antonić, Ćalušić, Stojić, Petrović – Kuveljić, Đakovac, L. Ilić – Jovanović, Vukić.

Stadion: Marakana

Sudija: Srđan Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju TSC u utakmici 1. kola plej ofa Superlige Srbije.

Zvezda je prva na tabeli sa 82 boda, čak 20 više od drugoplasiranog TSC-a, i dovoljan joj i bod da matematički overi šestu uzastopnu titulu.

Trener crveno-belih Miloš Milojević oprezan je pred ovaj meč.

 Uvek idemo na pobedu, a ni ovog puta neće biti promene kada je to u pitanju. Pitamo se, ali se pita i protivnik, međutim, daćemo sve od sebe da iskoristimo prvu meč loptu i osvojimo titulu – rekao je Milojević, a onda analizirao TSC:

– Rival će probati da pobedi, kao i uvek. Pratio sam im utakmice, igraju dobro, imaju kontinuitet od godinu i po dana gde nastupaju u identičnom sastavu, uigrani su. Ne mislim da će srljati, ali će pokušati da nas kazne i osvoje tri boda. Dobro su izbalansirani, sem dvojice mladih igrača, svi drugi su u dobrim takmičarskim godinama, a trener Lazetić ih je sjajno posložio. Prete brzinom, posedom, prekidom, kažem, vidi se pečat trenera i ukomponovanost.

Nema nameru strateg Zvezde da mnogo rotira.

– Mislim da je momenat posle pauze i dobrog perioda rada da u najkvalitetnijem sastavu odigramo dve, tri utakmice. Uvek ima malo rotacija, ali neću menjati kompletnih 11 igrača, možda nekoliko.

Sa druge strane trener fudbalera TSC iz Bačke Topole Žarko Lazetić rekao je da će njegova ekipa igrati hrabro i pokušati da se suprotstavi Crvenoj zvezdi.

Znamo koliko je njihov stadion težak za igranje i koliko kvalitetnu ekipu imaju. Izdvojio bih Kataija i Ivanića, koga cenim kao igrača i pre svega osobu, za koje mislim da spadaju u najbolje fudbalere lige, koji uvek blistaju na utakmicama protiv TSC-a. Naravno, tu je i Dragović u odbrani, ali i svi ostali izuzetno kvalitetni pojedinci, reprezentativci i igrači koji su dokazali da mogu da igraju na mnogo višem nivou od ovog u našoj ligi„, naveo je Lazetić.

Klub očekuje dolazak velikog broja navijača na popularnu Marakanu. Cene karata su popularne, a za decu uzrasta do 12 godina ulaz je besplatan. Za mališane će biti organizovana i nagradna igra.

Već u sledećem kolu, u sredu, 26. aprila, fudbaleri Crvene zvezde igraće 170. večiti derbi, kada će gostovati Partizanu na stadionu u Humskoj.

Ta utakmica će najverovatnije biti igrana bez publike, pošto će crno-beli biti kažnjeni od FSS zbog prekida utakmice protiv Čukaričkog.

Zanimljivo je da bi eventualna pobeda Zvezde odgovarala i Partizanu koji zaostaje sa TSC-om i Čukaričkim, pet bodova u borbi za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Utakmica se igra na stadionu “ Rajko Mitić“ sa početkom u 18 časova.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare