„Pio je, nije dao Goci da diše“: Muškarac iz Leskovca koji je izbo suprugu ranije robijao zbog ubistva

Kako pričaju komšije Saša je poznat u selu kao Kapetan, a više vremena je proveo u zatvoru, nego na slobodi

Saša I. (46) iz Leskovca, zvani Kapetan, koji je uhapšen zbog sumnje da je sinoć svirepo ubio svoju emotivnu partnerku Gordanu D. (56) više od decenije proveo je u zatvoru.

– Saša je godinama bio u zatvoru. Naime, on je odležao više od 10 godina zbog ubistva nekog čoveka na granici BiH i Hrvatske, a kasnije je ležao i zbog droge, koju je kako se pričalo po kraju i sam konzumirao – kaže za Blic meštanin Leskovca.

Podsetimo, zločin se dogodio sinoć oko 21 sat u blizini Leskovca i to u kući u kojoj su žrtva i osumnjičeni pomagali gazdi koji je teško bolestan. Osumnjičeni Saša I. je zverski nakon svađe uzeo kuhinjski nož i bezbroj puta ubo žrtvu po celom telu. Nakon zločina pozvao je policiju i prijavio se, a nesrećna žena je podlegla povredama.

„Nije dao Goci da diše“

– Saša se pre nekih šest godina vratio u kraj i od tada je tu, ali se dešava da ga ne vidimo i po nekoliko meseci, ko zna gde bude i šta radi. Niko ne zna čime se bavi, a mislimo da ga je izdržavala Gordana jer je ona bila čistačica. Ona je našla posao da pomažu bolesnom komšiji, pa je čistila i kuvala, dok je on povremeno radio neke poslove kad ga ona zamoli – pričaju komšije.

Kako navode komšije ovog para, oni su se često svađali i godinama nisu mogli da nađu zajednički jezik.

– Bolje da su se rastali, Saša je bio problematičan, pio je i nije dozvoljavao Gordani da diše. Ona je bila dobra, povučena žena i kao da nije mogla da pobegne od njega – kaže meštanin i dodaje da je strašno što je još jedna žena stradala od nasilnika.

Kako pričaju komšije Saša je poznat u selu kao Kapetan, a više vremena je proveo u zatvoru, nego na slobodi.

Komšija u čijoj se kući desio zločin u šoku

– On i pije stalno, non-stop je pijan. Zabavljao se sa Gordanom nekoliko godina, ona rodom nije odavde, iz okoline Beograda je. A on nema nikoga, ceo život je problematičan. Jadna žena, mnogo sam se potresla. Rekli su da su čistili krv tri sata, svi su se šokirali kad su videli šta je napravio – ispričala je meštanka Jarsenova.

Sve se odigralo u kući Zorana S., kod kojeg je Gordana povremeno čistila kuću i vodila računa o Zoranu, jer je bolestan.

– Zoran je električar, veoma vredan. Teško je bolestan, ima srčanih problema. Zbog toga mu je porodica našla ženu koja će da mu pospremi kuću i da vodi računa o njemu. Sinoć je eto bio i Kapetan. Zoran je otišao u toalet, kad se vratio imao je i šta da vidi! On je čovek još uvek u šoku, kažu da je bio u bunilu, nije znao šta ga je snašlo – ispričala je jedna poznanica čoveka u čijoj kući se dogodilo ubistvo.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare