HAOS U NOVOM SADU ZBOG BAKE PRASETA! Masa DECE se skupila da pozdravi svog idola, ljudu na društvenim mrežama poludeli zbog OVOGA!

Baka Prase širi sve veći negativan uticaj na omladinu, o čemu svakodnevno imamo prilike da vidimo na društvenim mrežama.

Jutjuber i influenser Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase nedavno je otvorio lanac brze hrane po Beogradu.

Njemu su čak zbog negativnog uticaja obijali i palili lokale, a sada je odlučio da svoj biznis prenese i na ostale gradove Srbije. Ovog puta snimak koji je izazvao potpuni haos na društvenim mrežama jeste sa otvranja lokala pomenutog jutjubera u Novom Sadu. Na Instagramu se pojavio snimak na kom se može videti kako maloletna deca izleću na ulicu, stajaći u redovima ispred lokala.

Odmah se uputio javni apel na roditelje da se pripaze za sigurnost dece, budući da se u nekoliko kadrova može videti da deca bukvalno izleću pred automobil koji je samo prolazio tuda.

– Pazite se, jer deca izleću na put i ne gledaju – piše u opisu video snimka koji je postao viralan na Instagramu.

U nastavku možete pogledati kako je izgledala dramatična situacija na ulicama Novog Sada:

Podsetimo, Baka Prase je već poznat od ranije da ima loš uticaj na omladinu, o čemu su i roditelji govorili javno. Deca bezuslovno prate njegov rad, a vrlo često njegov neprimereni rečnik promoviše u video snimcima. Sa druge strane, mogu se videti i scene nasilja u njegovim snimcima, kao i propagiranja nedozvoljenih supstanci, o čemu smo ranije izveštavali.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare