EROS RAMACOTI NA VEČERI S MOĆNOM SRPKINJOM: Održao koncert za pamćenje u Beogradu, a evo s kim je uhvaćen U PROVODU! (FOTO)

Svetska zvezda Eros Ramacoti, ponovo je održao koncert pred punom beogradskom arenom, a osim što je nastupio pred srpskom publikom, našao je vremena i za provod i opuštanje.

Osim koncertom za pamćenje, Ramacoti je publiku iznenadio i fotografijom s Milkom Forcan, jednom od najmoćnijih Srpkinja, s kojom je između ostalih bio u društvu na večeri.

Fotografiju s muzičkom zvezdom Forcan je objavila na svom Instagram profilu, a u opisu kratko stoji: „Veliki Eros Ramacoti“.

Milka Forcan, Eros Ramacoti
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Inače, ovo je treći put da Eros Ramacoti nastupa u Beogradu. Dobro je poznat srpskoj publici, a njegove pesme poput „Fuoco nel fuoco“, „Più bella cosa“ i „Un’altra te“, postale su evergrin hitovi.

Nastup, koji je trajao dva sata u punoj beogradskoj Štark areni, italijanski muzičar počeo je pesmom „Battito Infinito“, a prisutne je pozdravio i uz jedno „dobro veče“ na srpskom jeziku.

Spektaklu u Beogradu prisustvovale su i poznate ličnosti od Siniše Malog, do Sandre Perović.

Ovaj virtuozni kantautor koji obara rekorde u svojoj 35 godišnjoj karijeri, prodao je 70 miliona ploča, beleži preko 2 biliona strimova širom sveta i dalje nastavlja u velikom stilu.

Za svoje obožavaoce širom sveta, u deptembru je izdao novi album, čiji prvi singl “Ama” simbolizuje manifest obnovljenog umetničkog identiteta i ujedno povratak jednog od međunarodno najomiljenijih italijanskih umetnika.

Eros je oduševio sve prisutne kada je sišao među publiku.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare