BEOGRAĐANI, OPREZ! Važno upozorenje za stanovnike prestonice: Sklonite automobile!

Javno-komunalno preduzeće „Parking servis“ apelovao je danas na sve građane, predstavnike firmi i organizacija da najkasnije do subote u 22 časa pomere svoja vozila sa trase Beogradskog maratona zakazanog za nedelju, 23. aprila.

Parkiranje vozila na trasi 36. Beogradskog maratona neće biti dozvoljeno u vreme održavanja te manifestacije, napominju iz „Parking servisa„.

Vozila koja ne budu uklonjena sa trase maratona, do 22 sata 22. aprila, izmestiće ekipe „Parking servisa“, u saradnji sa Saobraćajnom policijom.

Automobili će biti izmešteni na prvo slobodno parking mesto van trase maratona, radi pripreme staze i bezbednosti svih učesnika manifestacije.

Vozačima koji nisu stigli da pomere svoje vozilo sa trase maratona, a imaju instaliranu aplikaciju za mobilne telefone „Parking servis“ sa unetom registarskom oznakom vozila, stići će obaveštenje o lokaciji na koju je automobil premešten.

Sve informacije o premeštenim vozilima vozači mogu da dobiju putem telefona Servisnog centra Grada Beograda 11-0-11, navodi se u saopštenju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare