OVO JE ČOVEK ZBOG KOG JE POLICIJA 15 SATI BILA NA NOGAMA Pretio da će se razneti bombom, majka strepla da li će preživeti (FOTO)

Novosađanin M. R. predao se jutros posle 14 sati pregovora sa pregovaračkim timom MUP-a Srbije tako što je izašao napolje i predao bombu!

Sa M. R. razgovarao je pregovarački tim MUP – pripadnici pregovaračkog tima iz Policijske uprave Novi Sad.

– On je zadržan u policiji i ostaće tu dok se ne obave neophodni razgovori sa nadležnim tužiocem i lekarom, nakon čega će najverovatnije biti upućen na neuropsihijatriju – navodi izvor Kurira iz istrage.

M.R. se sinoć oko 20 sati zatvorio u svoju kuću, u Veterniku, kad je i zapretio da će se razneti bombom. Komšije koje žive u blizini ranije su rekle da je M.R. nekada pre živeo tu i da je imao imanje, a onda se odselio u Nemačku.

– Nismo ga dugo videli, znamo samo da je razveden, a ima i tri ćerke odrasle. Niko ne može sad osim njega da tvrdi razlog. Ali iz razgovora sa policijom znamo da je hteo samo sebi da naudi, nikome drugom – rekle su komšije, piše Kurir.

Policija je sa M.R. pregovarala celu noć.

– Ono što je bila nesrećna okolnost je što njegova majka živi prekoputa te radionice i ona isto tako čeka razrešenje ovog slučaja i njoj je zaista bilo teško. Sreća je da niko drugi nije ugrožen sem njega, tako da su komšije ipak mirne po tom pitanju – rekao je izvor Kurira.

POGLEDAJTE SLIKE OVDE

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare