DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 20. APRIL! Ovnovi će komunicirati sa voljenom osobom, Strelčevi će imati probleme na poslu, a evo ko će dobiti na lutriji 

Danas će horoskopski znakovi biti skloni razmišljanju o svojim ciljevima i planovima za budućnost.

OVAN

LJUBAV: Moguća je komunikacija sa osobom koja vam se dopada. POSAO: U ovom periodu vam je teško da pokažete sve svoje kvalitete, zbog čega ćete biti pomalo frustrirani. ZDRAVLJE: Infekcija.

BIK

LJUBAV: Počećete da razmišljate o nekome koga dugo poznajete, ali koga pre niste doživljavali kao privlačnu osobu. POSAO: Bez promena. Bavićete se nekretninama. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete previše prilika za ljubav i biće vam teško da se odlučite za jednu osobu. POSAO: Dobit od pružanja usluga. Uspeh na sudu i uopšte u svakoj vrsti spora. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Vaša emotivna osetljivost i prevelika očekivanja mogu dovesti do problema u odnosu. POSAO: Možete imati problema sa podređenima i kolegama. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

LAV

LJUBAV: Imaćete prilike za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Povoljan period za kreativan rad, a moguće je i da ćete ostvariti dobitak u igrama na sreću. ZDRAVLJE: Promenljivo. 

DEVICA

LJUBAV: Nemojte imati prevelika očekivanja jer se najverovatnije ništa neće desiti. POSAO: Imaćete problema administrativne ili logističke prirode. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

VAGA

LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne više osoba. Situacija će postati daleko uzbudljivija nego što je bila doskoro. POSAO: Imaćete većih problema u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: U ovom periodu vam je potreban neko s kim ste mentalno kompatibilni i ko vas intelektualno stimuliše. POSAO: Želećete da budete sam svoj gazda. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

STRELAC

LJUBAV: Uživaćete u društvu dragih osoba. Moguće su brojne prilike za ljubav. POSAO: Problemi i loši međuljudski odnosi, ali ništa neće moći da uguši vaš entuzijazam. ZDRAVLJE: Povreda.

JARAC

LJUBAV: Bićete skloni flertu sa kolegama i ljudima s kojima dolazite u profesionalni kontakt. POSAO: Moguće su promene na samom poslu ili promena radnog mesta. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete bolje raspoloženi. Posle dužeg sušnog perioda, sad vam je teško da odolite bilo kome ko je iole privlačan. POSAO: Moguć je napredak u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Vaš interes za ljubav neće biti velik, bićete opterećeni problemima iz drugih sfera. POSAO: Problemi finansijske prirode, pogotovo za one koji se bave manipulacijom tuđim novcem. ZDRAVLJE: Slabo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare