KRALJEVO KAO REGRUTNI CENTAR ZA UBICE KAVČANA: Pronađen herion, 12 pištolja, 6 bombi, panciri, automatska puška, GPS ometači…

Više od 600 pripadnika MUP u saradnji sa BIA i Evropolom kao i Tužilaštvom za organizovani kriminal u dosadašnjoj akciji uhapsili su više od 70 osoba, a kako saznaje „Blic“ u Kraljevu je zaplenjeno čak 12 pištolja, šest ručnih bombi, jedna atomska puška, dva kilograma heroina, oko 2.000 tableta MDM-a, osam kilograma zlata u polugama, pancirni prsluci i GPS ometači.

Tokom istrage, kako saznaje „Blic“, došlo je do dokaza da u Kraljevu postoji organizovana kriminalna grupa koja vrbuje ubice za kavački klan.

Prema našim saznanjima, D. T, je kako se sumnja, pripadnik ili veoma blizak član kriminalnoj grupi Vračarci. On je, kako saznajemo, ranije osuđivan u Crnoj Gori i Nemačkoj za neovlašćenu proizvodnju narkotika.

POGLEDAJTE VIDEO

Uhapšeni muškarac D. R. sumnja se da je pripadnik jedne od navijačkih grupa Partizana, a u dosijeu ima više od 30 krivičnih prijava. Za njim je, kako saznaje „Blic“ raspisana potraga zbog prinude.

O. D. je, prema našim saznanjima, spona sa kavčanima i vračarcima, a kako se sumnja, on vrbuje ubice za kavački klan.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare