OVO JE MUŽ JOVANE BALAŠEVIĆ! Političar iz Novog Sada, poznat i kao DJ Skadam, nastupao na OVOM festivalu!

Poznata glumica ga je u subotu prijavila za nasilje!

Kao bomba je danas odjeknula vest da je glumica Jovana Balašević, ćerka pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, prijavila svog supruga za nasilje u porodici. O popularnoj glumici se mnogo toga zna, a njen životni saputnik je do danas bio u drugom planu.

Jovana i Aleksandar Jovanović, novosadski političar, u ljubavi su deset godina i imaju dve ćerke, Simonu (9) i Petru (6). 

Članak na Vikipediji navodi da je Aleksandar rođen u Novom Sadu 1976. godine, gde je i započeo školovanje. Njegova porodica se potom preselila u Kuvajt, prateći oca lekara. Po povratku u rodni grad, upisao je Filozofski fakultet i diplomirao na katedri za sociologiju

Šira javnost ga je upoznala kad je 2008. godine nominovan na mesto predsednika Skupštine Grada Novog Sada, a danas je zaposlen u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine. U slobodno vreme je nastupao kao di-džej, pod imenom „DJ Skadam“, a imao je nastup i na Exit-u.

Pogledajte njegovu sliku OVDE

‒ Nedelju obično provodim u porodičnoj kući u ulici Jovana Cvijića, sa našim ćerkama Simonom i Petrom, i mojim Sašom. Odlazimo kod baka-Olje gde posle ručka u bašti zavrtimo hula-hop svi odreda: baka Olja, tetka Jelena, Nikolina… ‒ izjavila je nedavno Jovana Balašević u intervjuu za „Noizz“.

Po saznanju Telegrafa, glumica je u policiji izjavila da je godinama trpela psihičko nasilje od strane nevenčanog muža, koji ju je navodno nazivao ludačom, te joj govorio da treba da se leči i pije lekove.

Nakon intervencije policije, Aleksandru Jovanoviću izrečena je hitna mera zabrane prilaska i protiv njega je tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu u redovnom postupku za nasilje u porodici, prenosi gore pomenuti portal.

Inače, glumica se oglasila i priznala da je prijavila supruga.

– Ništa ne bih na tu temu govorila, zbog dece i porodice. Tačno je da sam prijavila muža, postupak je u toku. To je sve što za sada mogu da kažem, razumite me – poručila je Jovana za Blic.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare