ONA JE NJENA NAJVEĆA PODRŠKA! Ne odvaja se od Bogdane ni u bolnici, a došla je u pratnji svog PARTNERA!

Bogdana Ražnatović porodila se danas, na drugi dan Vaskrsa i na svet je donela dečaka, kojem su dali ime Krstan.

Ona se porodila carskim rezom u jednoj privatnoj bolnici.

Ponosni otac Veljko Ražnatović, Svetlana Ceca Ražnatović, Lidija Ocokoljić, Bogdanina majka Danijela Rodić i sestra Nataša sa dečkom, kao i njena kuma bili su na klinici dok je trajao porođaj.

Nataša Rodić
foto: Printscreen

Bogdanina sestra pojavila se u roze sakou sa naočarama na licu, a mnogima je zapala za oko i venčana kuma Ražnatovića, kao i Natašin dečko, sa kojim više od dve godine uživa u vezi.

Inače, Nataša je jedina od tri sestara koja još uvek nije stala na ludi kamen, a svojom pojavom privlači pažnju gde god se pojavi. Srećna porodica i najbliži prijatelji odmah nakon porođaja otišli su u vilu u Ljutice Bogdana, gde se večeras očekuje slavlje. Ipak najbliži članovi porodice uveliko nazdravljaju dolasku još jednog člana porodice Ražnatovića, a tu sreću večeras se podeliti i sa svima onima koji će doći da čestitaju.

Bojana Rodić
foto: Printscreen/Instagram

Treća sestra Rodić, Bojana udata je za sina pevačice Goce Božinovske, Mirka Šijana. Ona se takođe nedavno porodila i dobila je drugog sina, pa samim tim nije mogla da bude u bolnici dok se Bogdana porađala.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare