„ON JE JUČE HTEO DA UBIJE MENE, PA BOLJE JA NJEGA!“ Devojka ubice gledala snimak smaknuća pa ga pitala SAMO jedno

U sklopu istrage za brutalno ubistvo Vidaka Vujovića iz Podgorice koji je lišen života 31. marta sa tri hitca u leđa, a zatim zapaljen u mestu Šteke nadomak Podgorica saslušana je i bivša devojka osumnjičenog egzekutora Dražena Vojvodića.

Kako prenosi crnogorski Dan, Više državno tužilaštvo Crne Gore saslušalo je do sada nekoliko svedoka, među kojima i devojku osumnjičenog, a iz njenog iskaza može se zaključiti da je ona zna za zločin. Ubijenog su, kako su preneli crnogorski mediji, povezivali sa škaljarskim klanom.

– Bivša devojka osumnjičenog ispričala je da ga poznaje odmalena, kao i da su bili u emotivnoj vezi dve godine u periodu od 2015. godine. Vojvodić joj je javio 1. aprila preko društvene mreže da želi da se vide i ona je pristala – prenosi Dan.

– Našli su se iza jednog šoping centra, on je došao kolima, a devojka je ušla u vozilo i kako je navela tada se čudno ponašao i stalno ponavljao da mora nešto da je pokaže. Uzeo je telefon i pokazao joj snimak na kome je videla mladića kako leži na boku, okrenut leđima i pomera noge.

Kako su dalje preneli mediji, bivša devojka osumnjičenog za ubistvo dodaje da se tada uplašila i da nije mogla da prepozna lice koje leži.

– Objasnila je da je momak sa snimka bio živ i da je stalno ponavljao „nemoj“, a da se na snimku čulo kako se Dražen smeje. Nakon toga na snimku se čuo pucanj i videla je da je metak pogodio momka dok je ležao – piše Dan i dodaje da je ona pred tužiocem izjavila da je tada počela da gura osumnjičenog nakon odgledanog snimka i da ga je više puta pitala zašto je to uradio.

Na saslušanju je navodno rekla da je njen bivši odgovorio: „On je juče hteo mene da ubije, pa je bolje što sam ja njega ubio nego on mene!“

Takođe, između ostalog navodno je navela da slučaj nije prijavila iz straha za sebe i svoju porodicu, a da joj je Vojvodić rekao i da je samo dan pre nego što je izvršio zločin Vujinović hteo njega da ubije ispred njegove zgrade, prenosi Kurir.

– Sumnja se da je Vojvodić žrtvu prvo namamio, a potom svestan svojih dela na podmuka i svirep način lišio života. Iskorsitio je poznanstvo sa oštećenim i došao automobilom po njega i odvezao ga na navedenu lokaciju, gde je u njega ispalio više hitaca iz pištolja, od kojih su tri hitca pogodila oštećenog u predelu leđa, usled čega je nastupila smrt Vidaka Vujovića – podseća Dan i dodaje da je potom okrivljeni zapalio njegovo telo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare