JOKIĆ SAMLEO VUKOVE! Brutalna partija MVP-ja, nokautirao rivala faulom, održao čas košarke i poveo Denver ka tituli /VIDEO/

Srpski reprezentativac Nikola Jokić bio je jedan od najboljih pojedinaca svog tima, a utakmicu je završio sa 13 poena, 14 skokova i šest asistencija, bez ikakvog forsiranja.

Naš centar nije preterano gledao na koš u većem delu utakmice, ali kada je to odlučio da uradi, Timbervulvsi su ga pratili samo pogledom.

Furiozno su igrači Majka Melouna otvorili susret pošto su već na startu bili vrlo raspoloženi i vodili 8:0. Taj period ipak je prošao u znaku rezultatske klackalice pošto se vođstvo razmenilo skoro dvocifren broj puta, a naš Nikola Jokić uglavnom je razigravao saigrače.

Iako su Nagetsi bili vidno bolji u drugom kvartalu i dalje se nisu ozbiljnije odvajali od Timbervulvsa koji su uvek uspevali da ostanu u igri, iako uglavnom na granici dvocifrenog minusa. Nekoliko puta i jesu bili na više od deset poena zaostatka, a i na samo poluvreme Denver je otišao sa +11. Srpski centar već tada imao je 13 poena, deset skokova uz pet asistencija i tako najavio juriš ka novom tripl-dabl učinku.

Iako su do tada koliko toliko bili u igri, igrači Minesote razbijeni su na startu drugog poluvremena pošto se Nagetsima apsolutno sve otvorilo. Počeli su domaći da pogađaju iz svih pozicija i već na startu treće četvrtine prave seriju 10:1, te odlaze na ogromnih 19 poena prednosti.

Ubrzo je Denver otišao i na +29, pa je srpski reprezentativac dobio „lufta“ i da odmori u završnom delu utakmice, pošto su njegovi saigrači posao odrađivali poprilično rutinski.

Najefikasniji igrač pobedničkog tima bio je Marej sa 24 poena i po osam skokova i asistencija, dok je na drugoj strani 18 ubacio Edvards.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare