Ceca se pričestila sa malim Željkom: Pevačica u Hramu Svetog Save dočekala Uskrs, ali nije jedina! I ove poznate ličnosti su prisustvovale liturgiji 

Brojne poznate ličnosti dočekale su Uskrs u Hramu Svetog Save.
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović se na Uskrs pričestila u društvu članova porodice. Među kojima je bio i mali Željko, koji se zajedno sa njom i pričestio.

Ceca je došla u pratnji sestre Lidije i unka Željka.

Među prisutnima su bili i Viki Miljković, Jovana Tipšin…

Inače, brojne planetarno poznate ličnosti najradosniji praznik Uskrs slave po Julijanskom kalendaru. Dok su neki veru preuzeli od predaka, drugi su je promenili zbog ljubavi i partnera.

Brojne planetarno poznate ličnosti najradosniji praznik Uskrs slave po Julijanskom kalendaru. Dok su neki veru preuzeli od predaka, drugi su je promenili zbog ljubavi i partnera. Kristijan je čvrsto rešio da mu i deca znaju srpski jezik, pa se tako u njihovom domu često mogu čuti srpske uspavanke, i praktikuju se svi pravoslavni običaji.

Jedna od najpoznatijih američkih glumica, koja se proslavila u TV seriji „Prijatelji“, pravoslavlje je nasledila od oca, koji je rođen kao Janis Anastasakis na grčkom ostrvu Krit.  Dženifer je davala dobrotvorne priloge za crkvu pod okriljem Vaseljenske patrijaršije.

Najpoznatiji supermodel na svetu Naomi Kembl, rođena je u Engleskoj, a poreklo vodi sa Jamajke. I nju je ljubav navela da promeni veru. Dok je dugonoga lepotica bila u vezi sa ruskim tajkunom Vladislavom Doronjinom, postala je vernik Ruske pravoslavne crkve.

Iako rođena u Los Anđelesu, zvezda rijaliti programa Kim Kardašijan, koja je poreklom iz Jermenije, pravi gozbu za pravoslavni Uskrs i ona ne propusti da putem društvenih mreža čestita Uskrs. Njena porodica vuče korene iz Jermenije, a njeni preci živeli su na područiju današnje Turske.

UDARNA VEST.rsShare
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare