SVEČANO OTVORENE “VASKRŠNjE ČAROLIJE“! U SUSRET VASKRSU ORGANIZOVANA MANIFESTACIJA ZA DECU NA SAVSKOM VENCU

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ otvorena je danas u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u bogatom i zabavnom programu u organizaciji Opštine Savski venac.

Sa mališanima se družio i predsednik Skupštine GO Savski venac Strahinja Kukić koji je ovom prilikom čestitao predstojeći praznik svim građanima koji praznuju i pozvao najmlađe da danas i sutra učestvuju u takmičenju za najlepše oslikano i najjače vaskršnje jaje.


Mališani su se zabavljali uz klovnovske predstave, di-džeja, plesni performans, maskote i žonglere, a organizovane su i različite radionice kao i crtanje po licu.


Tokom trajanja zabavnog programa deca su imala priliku da oslikavaju jaja s kojima su se takmičili za najlepše oslikano vaskršnje jaje, a učešće u takmičenju uzela su i deca iz osnovnih škola sa teritorije opštine Savski venac.


Pobednici su osvojili vredne nagrade, za osvojeno prvo mesto dečji bicikl, za drugo mesto električni skejt – bord i za treće mesto trotinet.

Program manifestacije nastaviće se i sutra od 11 do 14 časova gde će najmlađi posetioci uživati u zabavnom programu i takmičiti se za najjače jaje, a za pobednike su obezbeđene vredne nagrade kao i danas.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare