PITANJE TRENUTKA KADA ĆE SE VRATITI NA TEREN Uroš Spajić: Odradio sam već tri cela treninga sa saigračima 

Fudbaler Crvene zvezde Uroš Spajić izjavio je da se njegov oporavak od povrede bliži kraju i da je „pitanje trenutka“ kada će se vratiti na teren.

Oporavak napreduje odlično. Priključio sam se ekipi i radim u punom trenažnom procesu. Odradio sam već tri cela treninga sa saigračima. Očekujem da tokom cele sledeće nedelje treniram u punom ritmu„, rekao je Spajić za klupski sajt.

Videćemo kako ću se osećati, da li ću već u subotu biti u konkurenciji za tim i utakmicu protiv TSC ili u nekom sledećem meču, ali je sada samo na meni kako ću se fizički osećati. Pitanje je trenutka kada ću se vratiti na teren, ‘predaje se noga’, očekujem ubrzo da zaigram ukoliko sve bude išlo po planu„, dodao je on.

Crveno-beli bi u meču protiv TSC-a mogli da obezbede šestu uzastopnu titulu prvaka, a Spajić je naveo da tim iz Bačke Topole igra „lep fudbal“ i da očekuje dobru utakmicu.

Utakmica protiv TSC je kao i svaka sledeća najvažnija, to je nešto što se podrazumeva i sa čim će se složiti svaki igrač Crvena zvezde. TSC se pokazao kao dobar protivnik, ne čudi što su drugi na tabeli, to i rezultati pokazuju, nalaze se ispred našeg večitog rivala„, rekao je štoper Zvezde.

On je, na kraju, imao i poruku za navijače Zvezde.

Veoma je bitno da naši navijači budu na stadionu, oni su nam najveća podrška i 12. igrač, pogotovo na našem stadionu. Svakom fudbaleru je mnogo bitno da oseti atmosferu na Marakani, daju nam dodatni vetar u leđa kada nas bodre u velikom broju, kao i uvek mnogo je lepše igrati pred punim tribinama„, rekao je Spajić.

Očekujem da će ljudi doći da nas podrže u velikom broju, nadam se da ćemo ostvariti pobedu na našem stadionu i obezbediti 34. titulu nacionalnog prvenstva u istoriji kluba„, zaključio je on.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare