O OVOM MOMKU SE NE PRIČA DOVOLJNO! Zver i „ubica“ golmana! Ove godine NI HALAND NIJE BOLJI, a selektor ga ne zove u reprezentaciju 

Fudbaleri Aston Vile pobedili su Njukasl u 31. kolu Premijer lige rezultatom 3:0.

Najzaslužniji za veliki trijumf ekipe iz Birmingema je nestvarni Oli Votkins, dvadesetsedmogodišnji napadač koji se nalazi u fantastičnoj formi.

Centarfor je bio dvostruki strelac, u 64. i 83. minutu, a upisao je i asistenciju kod gola Ramzija u 11. minutu.

Takođe, Votkinsu je u 61. minutu poništen gol nakon što je VAR utvrdio da je za nekoliko centimetara bio u ofsajdu.

Kada je reč o učinku nakon Svetskog prvenstva, Votkins je računajući golove i asistencije imao najveći doprinos svom timu.

Sa 11 golova i tri asistencije deli mesto sa Erlingom Halandom koji je nakon pauze zbog Mundijala 12 puta bio strelac uz dve asistencije za gol.

Na poslednjih 12 utakmica postigao je 11 golova, a zanimljivo je da je za reprezentaciju Engleske zabeležio tek sedam nastupa.

Odirgao je ukupno 38 minuta na tri takmičarske utakmice, a poslednji put je dres nacionalnog tima obukao u martu 2022. godine na prijateljskom susretu protiv Obale Slonovače kada je postigao svoj drugi gol za Englesku.

Međutim, kako je selektor Geret Sautgejt u na „Vila parku“ uživo gledao fenomenalnu utakmicu, nema sumnje da će Votkins imati mesto na narednom spisku.

Nakon 31. utakmice ove sezone, Aston Vila zauzima odlično peto mesto sa 56 bodova, dok je Njukasl na još boljoj trećoj poziciji.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare