VELIKI PETAK U DOMOVIMA ESTRADNJAKA! Ovako se naši poznati pripremaju za Vaskrs, uskršnje dekoracije ostavljaju bez daha

Pravoslavni vernici danas praznuju Veliki petak, a jedan od običaja koji se praktikuje na današnji dan jeste i farbanje jaja.

Tako su mnogi poput Jelene Vučković, Dragice Zlatić, Milice Dabović pokazali svoje tehnike, a pored njih na ovom spisku se našao i Ljuba Perućica, koji se pohvalio uskršnjom dekoracijom na društvenim mrežama.

Među prvima jaja je ofarbala Tamara Dragić koja je koristila raznovrsne tehnike farbanja. Od običnih crvenih jaja do ofarbanih najmodernijim tehnikama.

Veliki petak
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Za razliku od nje Jelena Vučković je ljubitelj klasike te su se na njenom stolu našla šarena jaja.

Veliki petak
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Milica Dabović ovaj običaj prepustila je mališanu, svom sinu Stefanu koji se potrudio oko uskršnje dekoracije. Od crtanja, do lepeljenje i šaranja ponosna mama i naslednik uživali su za Veliki petak.

Veliki petak
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Dragica Zlatić poznata po filmskim dekoracija u kojima uživa u svom domu, pripremila je po starom tradicionalnom običaju lukovinu, obične boje, ali gel farbe koje su veoma popularne.

Veliki petak
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Ljuba Perućica i njegova supruga takođe su zasukali rukave i počeli sa pripremama, a sudeći po fotografiji imaće pune ruke posle budući da su odlučili da ofarbaju mnogo jaja.

Veliki petak
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Ljuba ništa ne prepušta slučaju te će danas biti desna ruka svojoj lepšoj polovini koja je kupila obična jaja, ali i ona bela koja su sve popularnija budući da se tako dobijaju lepe pastelne boje, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare