NEPRIJATAN SUSRET BIVŠIH LJUBAVNIKA! Ponovo OČI U OČI: S njim VARALA MUŽA, pa joj ga prijateljica OTELA! Nisu mogli da se izbegnu

Glumica Olivija Vajld prvi put se našla oči u oči s bivšim dečkom, Harijem Stajlsom, koji je sada s njenom prijateljicom.

Kada se saznalo da je Hari Stajls (29) započeo vezu s manekenkom Emili Ratajkovski (31), javnost je ostala u šoku jer su mnogi mislili da će se ipak pomiriti s bivšom devojkom Olivijom Vajld (39).

Nije pomoglo ni to što je upravo Emili bila ta koja je tešila glumicu nakon raskida. Takođe, u više prilika tokom Harijeve i Olivijine veze viđene su i na njegovim koncertima. A onda je stiglo iznenađenje.

Ratajkovski se pridružila Stajlsu na turneji po Japanu, a njihovi snimci na kojima strastveno razmenjuju nežnosti preplavile su mreže. Nakon toga manekenka je navodno molila glumicu za oproštaj zbog onoga što je uradila, ali Vajld je nepopustljiva.

Olivija je nekoliko puta snimljena smrknutog lica, a sada se dogodilo i ono što su mnogi željno očekivali, bivši ljubavnici su se sreli oči u oči.

Naime, Stajls i Vajld naleteli su jedno na drugo u teretani, odnosno, ona je napuštala zgradu kada je pevač dolazio. Nekadašnji par je bio vidno neraspoložen, ali je glumica ipak pokušala da se nasmeje kada je videla okupljene paparace.

Inače, nakon što se njihova veza završila, mnogi smatraju da je Olivija dobila šta je zaslužila. Naime, kada se saznalo ljubi Harija, javnost je ostala u šoku, pogotovo jer su mnogi mislili da je Vajld još s glumcem i komičarem Džejsonom Sudeikisom (47), s kojim ima dvoje dece.

Sudeikis se našao na meti osuda celog sveta kada je dogovorio da Oliviji tokom nastupa uživo uruče papire za sud za starateljstvo nad decom. Javnost je odmah stala na njenu stranu, prenosi Kurir.

Međutim, da Vajld nije baš dobrica saznalo se kada je otkriveno da je varala Džejsona, te da je Hariju čak nosila omiljeni obrok koji je ranije pripremala glumcu. Sudeikis je čak pokušavao da je zaustavi, što je ispričala njihova nekadašnja dadilja.

Ipak, stvari su se vremenom smirile, ali su svi ti potresi definitivno uticali i na njenu novu vezu. Sve je kulminiralo nakon što su Hari i ona zajedno snimali njen film „Don’t Worry Darling“. Pevač se sukobio s pojedinim glumcima upravo zbog svoje drage, koja je, kako tvrdi deo produkcije, bila užasna prema kolegama. Stajls je pokušavao da zaštiti Oliviju, iako nije bila u pravu, pa je na premijeri čak i pljunuo Krisa Pajna, što je zgrozilo javnost i umalo srozalo pevačev imidž.

Naime, svemu prethodi situacija kada je Šia Labaf izbačen iz glumačke ekipe nakon sukoba s Olivijom, što je ona kasnije i sama potvrdila u intervjuima. Ipak, Šia je kasnije izjavio da je Vajld omalovažavala glumu Florens Paf, zbog čega je ona minimalno učestvovala u promociji filma. Labaff je priložio i dokaze svojih tvrdnji.

Pajn je podržao Florens, što je smetalo i Hariju i Oliviji, zbog čega se pevač obračunao na svoj način s njim. Međutim, bilo je jasno da je pogrešio istog trenutka jer su ga obožavatelji osudili, a ubrzo je usledio njegov raskid s glumicom.

O razlozima nikad nisu pričali, a Vajld je bila vidno potresena zbog svega. Mnogi su mišljenja da je „iskusila isti otrov koji je dala Sudeikisu“, te da se „sve plaća“, a šta je istina, znaju samo Hari i Olivija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare