NIKOLINA PIŠEK POKAZALA NOVOG ČLANA PORODICE! Voditeljki se vratio osmeh na lice, snažno ga zagrlila!

Teški dani koji su počeli prošle godine kada joj je preminuo suprug Vidoje Ristović, sada su malo bolji za Nikolinu Pišek koja je pokazala novog člana porodice.

Nikolina je danas objavila fotografiju i snimak sa svojim kućnim ljubimcem, malim psom kojeg je snažno grlila i napisala da je to novi član porodice:

– Novi član porodice. Neviđeno sladak i isto toliko opasan za bilo koju cipelu koja mu se nađe na putu. Pri tom je doktorirao bežanje u susedna dvorišta i šarmiranje svih prisutnih.
Garantujem da niste videli nikoga ko može zaspati brže i dublje na neverovatnim mestima.
Jede sve sto nije brže od njega, a toga nema mnogo. Raste brzo, sad je već veći-
 napisala je Nikolina koja je uživala smejući se svom novom ljubimcu.


Pišekova je nedavno otkrila kako se osećala lagodno dok joj je suprug bio živi, a kako se sa njegovom smrću sve promenilo:

– Ova situacija dosta me toga naučila. Možda sam pre bila sklonija gurati glavu u pesak, ići linijom manjeg otpora, živeti u zoni komfora kad je reč o poslu. Odbijala sam dosta ponuda, nisam zapravo ni morala da radim. Naime, suprug i ja dogovorili smo se da ću se ja više baviti detetom, porodicom i organizacijom preseljenja. Nismo hteli da nam dete odgajaju dadilje, a kako je Vidoje mnogo radio, ja sam bila tu za našu ćerku. To je bio naš dogovor, koji se, nažalost, pokazao kao mač sa dve oštrice-kazala je ona za „Ljubavizdravlje.hr“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare