ZBOG MONSTRUMA NIJE MOGLA NI DETETU NA SAHRANU! Majka koju je Stojan izbo u Ripnju još nije ni svesna šta se desilo Neveni (16)

Stravičan zločin u beogradskom Ripnju, kada je tinejdžerka mučki ubijena, nakon čega su ranjeni i njeni roditelji, šokirao je javnost u Srbiji.

Na lokalnom groblju u Ripnju danas je u belom sanduku sahranjena brutalno ubijena devojčica Nevena Petrović (16).

Nevenu je na večni počinak ispratila porodica, kao i njeni drugari iz osnovne i srednje škole, koji su joj belim ružama u suzama poslali poslednji pozdrav.

Inače, Sanja Petrović, majka ubijene tinejdžerke Nevene (16), prema tvrdnjama Nevenine ujne nalazi se u bolnici, u kritičnom stanju.

Nevenina ujna za Kurir kaže da je Sanja u kritičnom stanju i da još ne zna da joj je ćerka ubijena.

– Sanja je u kritičnom stanju i probušena joj je plućna maramica, doživela je šok, i rekli su nam ukoliko doživi još jedan, neće izdržati – kaže ona.

Žena zbog monstruma koji je presudio njenom detetu nije čak mogla ni da joj ode na sahranu.

– Ako preživi i čuje da je Nevena mrtva preminuće istog trenutka – rekla je ujna ubijene devojčice za Kurir.

Stojan Ilić (38) koji se sumnjiči da je u utorak silovao, a potom ubio šesnaestogodišnju Nevenu Petrović, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je na svirep i podmukao način ubio tinejdžerku 10. aprila 2023. godine u Ripnju, a potom pokušao da ubije i tri člana njene porodice.

– Naredbom o sprovodjenju istrage osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju. Osumnjičeni je priznao izvršenje krivičnih dela za koja se tereti i detaljno izneo svoju odbranu – saopšteno je iz tužilaštva.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Stojan Ilić se na saslušanju branio da su ga „spopale crne misli jer mu se Nevena u kolima rugala i smejala“.

– I njena porodica mi se podsmevala jer ima psihičkih problema od kojih sam se lečio – izjavio je, kako saznajemo, osumnjičeni za jezivo ubistvo.

Rekao je, navodno i da mu je jako žao zbog svega sto se dogodilo i da hoće da izvrši samoubistvo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare