UDARIO SAM U OSINJAK! Gradonačelnik Šapić: Čitav sistem bio je prevarantski, odlučio sam da udarim u stvari u koje niko nije smeo

Gradonačelnik BeogradaAleksandar Šapić izjavio je danas da u uvođenju novog sistema naplate karata u gradskom prevozu nema nikakvog biznis plana niti je reč o tržišnim cenama, već pre svega o vraćanju poverenja građana, preneo je Beoinfo.

Uz vraćeno poverenje, vremenom ćemo doći do značajnog broja onih koji plaćaju prevoz i koji veruju da taj novac ide tamo gde i treba da završi. Smatramo da mi treba da napravimo taj prvi napor i pokažemo da smo spremni da zajedno sa Beograđanima unapređujemo naš javni prevoz, rekao je Šapić u gostovanju na televiziji Studio B.

On je istakao da grad nije imao uvid u tok novca od prodaje karata, ali ni u informacije koje se dobijaju od GPS sistema, kao i da je pitanje da li je na račun grada prebacivan sav novac ili su postojali i neki podračuni.

Čitav sistem bio je prevarantski. Sistemski je napravljen tako da je ozakonjen i potpisan od svih relevantnih ljudi. Za ovih nekoliko meseci odlučio sam da „udarim” u stvari koje niko nije hteo ili smeo da dira.

Ali, kako udarim u koji osinjak, počinju da izleću interesne grupe, naručeni mediji i opozicija koja sama sebi skače u usta, jer najpre kritikuje, pa onda brani, konstatovao je Šapić, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare