STRAŠNE SUDBINE DVE TINEJDŽERKE! Nevenu iz Ripnja i Tijanu Jurić monstrumi mučili i ubili na identičan način!

Nevena Petrović oteta je, silovana i ubijena u Ripnju pre dva dana.

Šesnaestogodišnjakinju Nevenu Petrović oteo je, a potom silovao i izbo nožem njen komšija Stojan Ilić (38), koji je nekoliko sati kasnije i uhapšen. 

Stojan je, nakon zločina koji je počinio, otišao u porodičnu kuću ubijene devojčice gde je nasrnuo na njenu majku Sanju, baku Miru i ujaka Dejana. Kako se saznaje, u kući je bila i njena mlađa sestra koja je uspela da mu pobegne.

Niko ne zna tačan motiv strašnog ubistva, ali se nagađa da je Stojan bio zaljubljen u majku i ćerku, pa je želeo da se osveti, ali meštani tvrde i da je pričao da je „pod vradžbinama“.

Kobne godine

Nevena je nepune dve nedelje pre ubistva proslavila svoj 16. rođendan. Sličnih godina u vreme ubistva u julu 2014. godine bila je i Tijana Jurić.

Za obe devojčice meštani su imali samo reči hvale.

– To je bilo divno dete, stalno sam joj govorio da ne ulazi u tuđa auta i da bude oprezna, ali izgleda je njemu verovala – kaže komšija Miroslav Stošić.

Monstrumi se iživljavali nad njima

Tijanu je bila na turniru u malom fudbalu u mestu Rata i oko ponoći se vraćala kući, kod bake, u društvu drugarice i dva druga. Na pola puta je krenula nazad, kako bi drugu vratila duksericu koju je pozajmila iste večeri.

Kako je dugo nije bilo, drug kome je trebalo da vrati duks, krenuo joj je u susret, međutim, nije je bilo, a na zemljanom putu je pronađena njena „starka“ i veštački nokat.

Njeno telo je pronađeno 23 kilometara od mesta gde je nestala, u blizini Sombora. Nju je automobilom udario Dragan Đurić, zatim strpao u automobil, silovao, tukao i bacio u atar.

Identično je nastradala i Nevena koju je prisilno odvezao u obližnji šumarak Stojan Ilić, silovao je, a potom, nezvanično ubo u stomak i vrat.

Đurić na robiji 40 godina

Obojica su tela ostavila i pobegla sa lica mesta. Dragana Đurića je policija uhapsila 13 dana kasnije u Surčinu, u mesari u kojoj je radio. Policija ga je zatekla kako mirno seče meso.

Nevenin ubica je devojčicu, još uvek živu, ostavio u šupražju, a svoj krvavi pir je nameravao da nastavi kod nje kući, gde je izbo njenu majku, baku i ujaka.

Policija je Stojana locirala i opkolila istog dana, a on je pretio da će se ubiti držeći nož u ruci. Posle dužih pregovora, predao se i uhapšen je.

Dragan Đurić je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 40 godina, što je u tom trenutku bila najduža kazna koju je mogao da dobije, a Stojanu Iliću, koji se danas nalazi na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu, preti i doživotna robija.

Nepoznat motiv

Motiv ubistva Tijane Jurić, devojčice iz Bajmoka, do danas je ostao misterija. Na pitanje zašto je ubio, Đurić je tada na suđenju rekoa samo:“Ne znam“.

Nevenin ubica još uvek nije izneo odbranu, ali niko iz okruženja nije siguran šta je moglo da dovede do ovakvog zločina.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare