PRVO OGLAŠAVANJE REPERA NAKON IZGOVORENOG SUDBONOSNOG „DA“: To je žena uz koju želim da plovim kroz život!

Nenad Aleksić Ša izgovorio je sudbonosno „da“ svojoj novoj izabranici Vanji Ignjatović, a ona je odmah promenila prezime.

Ša je sve uradio u tajnosti, a tim povodom se sada oglasio i otkrio da je ona žena sa kojom želi da „plovi“ kroz život.

– Vanja i ja smo se upoznali pre dve godine. Prošle godine smo se kratko viđali, ali smo izgubili kontakt iz nekih razloga koji su sada nebitni. Nakon „Zadruge 6“ smo obnovili kontakt, dosta vremena smo provodili na Tik Toku igrajući mečeve, ponovo smo ušli u priču i jednostavno su se sve kockice poklopile. Ona je neko ko me voli, poštuje, i stavlja na mesto na kojem zaslužujem da budem. To je žena uz koju želim da plovim kroz život – rekao je reper, prenosi Kurir.

Podsetimo, Nenad je nakon turbulentnog odnosa sa Tarom Simov uplovio u novu vezu, a tadašnju devojku je često pozdravljao u „Zadruzi 6“, da bi nekoliko dana po izlasku iz rijalitija javno priznao da su njih dvoje raskinuli.

– Možda nisu spremne da se vezuju na neku ozbiljnu priču. Ne znam pravi razlog zbog kojeg me je ostavila. Bio sam tamo savršen u rijalitiju, ponašao sam se super. Rekla mi je: “Bio si idealan, ali ja ne mogu više…“. Samo sam pustio da ode, ne znam pravi razlog. Nikad nisam bio bolji i finiji. Žao mi je, ali tako je. Idemo dalje. Nasmejao sam se kad mi je navela neke razloge. Znam da nisam uradio ništa loše. Možda sam previše dobar, mislim da je to greška. Svako bira svoj put – kazao je tad Ša za medije.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare