EVO KO SU NAVIJAČI CRNO-BELIH UHAPŠENI ZBOG NASILJA NA UTAKMICI: Jedan od njih bubnjar na tribinama! Žestoko povredili žandarma

Dvojica mladića koja su uhapšena po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zbog haosa na utakmici Čukarički – Partizan, pripadnici su jedne od navijačkih grupa FK „Partizan“, a jedan od njih je bubnjar na tribini.

Prema prvim informacijama zadržavanje od 48 sati po nalogu u Višeg javnog tužilaštva određeno je F. I.(30) i A. P. (23).

Ispituje se da li su navijačka grupa Shadow ili Commando.

Kako se saznaje, obojica su ranije osuđivani za krivično delo nasilničko ponašanje, a lakše je povređen jedan pripadnik Žandarmerije.

– Niko od civila nije zvanično zatražio medicinsku pomoć – kaže izvor.

Ranije danas, po nalogu zamenika VJT u Beogradu, podnete su krivične prijave u redovnom postupku protiv 19 osoba zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi i javnom skupu.

Protiv dve osobe podnete su prekršajne prijave u redovnom postupku. Još tri osobe privedene su zbog posedovanja baklji, vređanja policije i raspisane potrage.

Navijači Partizana su svoje nezadovoljstvo radom uprave svog kluba, pored skandiranja „uprava napolje“, iskazali na ne baš najbolji način, tako što u nekoliko navrata prekinuli meč sa Čukaričkimubacivanjem baklji i stolica na teren.

Sudije su dva puta pozivale igrače u svlačionicu, a prvi put su to učinile po donesenoj odluci da se isprazni tribina sa najvatrenijim pristalicama crno-belih.

Policijske snage tada su došle do dela tribina namenjenog gostujućim navijačima u nameri da ih izbace sa stadiona, ali je tada došlo do sukoba.

Navijači Partizana nisu želeli da napuste stadion pa je policija upotrebila silu protiv njih, a na snimku se može videti kako je u jednom momentu prema policajcima poletela i jedna baklja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare