ŠOK FOTKA! UVEĆALA USNE, HIRUR JOJ SREDIO JAGODICE… Isplivala stara slika Helene Topalović pre svih operacija! NEPREPOZNATLJIVA!

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka Helena u drugom je stanju i redovno objavljuje fotografije na svom profilu na Instagramu. A iako već duže vreme izgleda isto, sada je otkriveno da je Helena nekada bila sasvim drugačija osoba.

Atraktivna brineta je i ranije privlačila pažnju javnosti detaljima iz privatnog života, a na spisku njenih partnera bilo je i nekoliko kolega njenog tate. Međutim, uglavnom se isticala izgledom, koji nije isti sada i pre nekoliko godina i mnogi su mišljenja da je preterala sa estetskim zahvatima.

Prvo je operisala usne, uvećavši ih, a onda se pisalo da je kod hirurga sredila i jagodice, osim toga, mnogi komentarišu i njene grudi.


Na staroj fotografiji koja je opstala na internetu može se videti da je Helena ranije imala tanke usne i obrve, kao i da je izgledala znatno drugačije nego danas, iako je često isticala da je operisala samo usne.

Ova slika izazvala je lavinu komentara, obzirom da mnogi nisu moglu da poveruju da je na slici ista osoba:

„Promenila je bukvalno celu glavu“, „Izobličila se od silikona, a bila je lepa“, „Strašno šta je sebi uradila, ništa joj nije falilo“, „Baš je bila simpatična, sad sve liče jedna na drugu“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare