POLICIJA UPALA U LUKSUZNU VILU U NOVOM SADU! Pogledajte spektakularno hapšenje troje ljudi zbog pranja para, među njima i LOKALNI BIZNISMEN (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su J. S. (44), zaposlenu u Agenciji za restituciju, sudskog veštaka V. S. (56) i privrednika I. K. (49), dok će protiv jedne osobe biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

J. S. uhapšena je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela pranje novca, primanje mita i zloupotreba službenog položaja, dok se V. S. sumnjiči za pranje novca i davanje lažnog iskaza, a I. K. za pranje novca i primanje mita, piše Blic.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo pranje novca, protiv šezdesetdevetogodišnje žene biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

J. S., V. S. i I. K. određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare