OBDUKCIJOM POTVRĐENO! Nalazi pokazali da je iz Dunava u Smederevu, izvučeno telo Milana jednog od nestalih mladića kod Ade Huje 

U naselju Jugovo na ulazu u Smederevo izvučeno je telo muškarca, a obdukcijom je utvrđeno da je reč o Milanu Nikoliću (36) jednom od trojice mladića koji su nestali u Dunav kod Ade Huje, piše Informer!

Milan Nikolić je jedan od trojice mladića koji su nestali, pre skoro mesec dana, kada im se prevrnuo čamac kod Ade Huje. Zajedno sa njima bio je i Mane K.(37) koji je jedini uspeo istevečeri da ispliva iz Dunava i spasi se. 

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Smederevu i Policijskog odeljenja za bezbednost na rekama, u ponedljak su iz Dunava, u naselju Jugovo, na ulazu u Smederevo, izvukli na obalu beživotno telo muškarca. Po ovlašćenju višeg javnog tužioca u Smederevu, izvršena je obdukcija i identifikacija tela i utvrđeno je da se radi o  M.N. (36) iz Zemuna, jednom od trojice muškaraca za kojima se tragalo od 18. marta, kada su, usled prevrtanja čamca, upali u Dunav kod Ade Huje u Beogradu“ saopštila je policija. 

Podsetimo, pre dva dana kod Rafinerije Pančevo pronađeno je telo mladića u čijim pantalonama su pronađena dokumenta NenadaTrivkovića.

Prijatelji i porodica kao i svi ostali još uvek tragaju za Milošem Markovićem koji se još uvek vodio kao nestao.  

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare