MINA SE VEĆ USELILA U OGNJENOV STAN! Žive zajedno, Amidžić jedva čeka da TREĆI put stane na ludi kamen sa 20 godina mlađom

Kao bomba odjeknula vest da je voditelj Ognjen Amidžić ponovo zaljubljen, ovog puta u koleginicu Minu Naumović, skoro 20 godina mlađom.

Mina Naumović je novinarka, a u njegovoj emisiji „Amidži šou“ vodi segment „Pazi, Mina“. Ona je inače, kako je Kurir saznao, iz Novog Sada, veoma je prijatna i kolege je vole. Koliko je u vezi sa Amidžićem niko ne može sa sigurnošću da tvrdi jer su to znali samo njihovi najbliži prijatelji.

Mina Naumović
foto: Printscreen Instagram

Spekuliše se da se već uselila kod njega, a par navodno izbegava restorane po Beogradu kako se ne bi sretali sa radoznalim pogledima. Zbog toga vrlo rado putuju zajedno van grada, a voditelj je često obasipa poklonima, kako je pisao „Stori“, dok je Ognjen Amidžić nedavno govorio da od partnerki traži mnogo.

– Imam jako visoke kriterijume, možda to nije opravdano, ali to jeste tako. Moja buduća partnetka mora da ima bukvalno sve – rekao je malo pre stupanja u vezu sa Neumovićevom, dok ne krije da jedva čeka da opet stane na „ludi kamen“.

– Apsolutno sebe vidim ponovo kao oženjenog čoveka – naveo je tad za „Blic“.

Ognjen je, podsetimo, nakon razvoda sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom uhvaćen u prestonici na jednoj benzinskoj pumpi sa novom lepšom polovinom.

Amidžić je, inače, potvrdio za „Republiku“ da je u vezi sa Minom Naumović.

– Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo – rekao je Ognjen.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare