Kuća strave u Ripnju: Ovde je živela silovana i ubijena devojčica, kapi krvi po pločicama, razbacane stvari

U kući u Ripnju u kojoj se juče dogodio stravičan zločin kada je Stojan Ilić (38), nakon što je silovao i ubio N. P. (16), pomahnitao uleteo nožem i izbo njenu majku S. P. (34) , baku M. P. (56) i ujaka N. P. (30), po podu su i dalje kapljice krvi.

Unutra su ožalošćeni članovi njene porodice, kao i ujka kojeg su pustili na kućno lečenje. Svi plaču i sede u jednoj prostoriji.

Po kući su razbacane stvari, garderoba i blato. Pogledajte slike i video na OVDE

Na kauču sedi ujka N. P. koji je u ispovesti za Telegraf ispričao kako se dogodio krvavi pir.

Za stolom mlađi maloletni brat koji nam je ispričao da je bio u kolima sa Stojanom i svojom sestrom neposredno pre nego što je silovao i ubio.

„Krenuo sam sa njima kolima, meni je Stojan rekao da izađem i kupim baterije. Onda su nestali kolima… Ja sam sve ostavio u tim kolima, nemam ni telefon, ni ništa. Ništa nije ukazivalo na to da će sve ovo da se dogodi. Znate, on se udvarao mojoj majci. A mojoj sestri je kupovao stvari, šminku… Njegov rođeni brat je nekoliko puta mene pokušao da napadne, vikao da mu se sviđam. Inače, oni su znali da dovedu prostituke i onda da ih tuku tu po ulici“, rekao je on.

Podsetimo, nesrećnu devojčicu juče je oteo, silovao i ubio Stojan Ilić (38). Njemu je određeno policijsko zadržavanje, a sutra će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Osumnjičeni Stojan nalazi se u pritvoru. Na teret mu se stavlja teško ubistvo, silovanje i nanošenje teških telesnih povreda. Prema našem Krivičnom zakonu ukoliko se dokaže krivica preti mu kazna doživotnog zatvora.

On ju je nožem ubo u stomak i vrat. Na rukama je imala poeskotine dok se branila. Njegovo lice je bilo izgrebano kao i ruke.

Obdukcija devojke je u toku.

Komšije za „Telegraf.rs“ tvrde da je „majka ubijene devojčice za sve kriva“. Neki od njih tvrde da je majka zapustila svoju decu i preudala se.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare