„STIGAO JE NALOG ZA MOJE PRIVOĐENJE!“ Marija Šerifović otkrila da je doživela neprijatnost: Odoh da vidim da li ću u ZATVOR!

Marija Šerifović otkrila je u svom vlogu da je saznala da je izdat nalog za njeno privođenje. Ona se vratila s puta i doživela neprijatnost.

– Dobila sam informaciju iz MUP-a da je od izvesnog suda stigao nalog za moje privođenje. Ja odmah želim da naglasim da sam ja savestan i odgovoran vozač. Osim što ponekada, istina, ne vežem pojas kada snimam vlogove jer mi je teško da držim i volan i menjač i telefon, a to je dva minuta i onda se vezujem. Drugo, nemam nikakve prekršaje, nikada nisam pravila nikakve probleme, što sam starija to i sporije vozim da mi čak i sviraju i sada idem da vidim da li ću da idem u zatvor ili ne – objasnila je Marija na čije se reči nadovezao njen vozač Miloš koji nije isključio mogućnost da je on napravio neki prekršaj.

Marija se oglasila i nakon što je izašla iz suda. Objasnila je kako zapravo nije bio u pitanju nikakav ozbiljan prekšaj, već da nije primila poziv i da je trebala da potpiše određenu dokumentaciju.

– Mnogo posla ni za šta, ali jako prijatno iskustvo, ne idem često po sudovima. Divne dame, lepo smo proveli tih 10, 15 minuta – zadovoljno je istakla pevačica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare