SAZNAJEMO, KO JE ALEKSANDAR KOJI JE POGINUO U STRAVIČNOM UDESU: Krenuo iz kuće svog strica da pomogne dedi na selu

Tinejdžer Aleksandar S. (18) koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 11.20 sati dogodila na izlazu iz Smederevske Palanke, krenuo je iz kuće svog strica da pomogne dedi na selu, saznaje Kurir!

Naime, Aleksandar je imao probnu vozačku dozvolu, a najverovatnije je izgubio kontrolu nad svojim „sitroenom“ i sudario se sa automobilom „fijat stilo“ u kom su bili otac i sin.

Kako saznajemo, otac (48) koji je bio za volanom „fijata“ je teško povređen i zadobio je prelom noge, dok je njegov sin pretrpeo lakše telesne povrede i u stanju šoka je zbog svega što se desilo.

– Oni su odmah prevezeni u bolnicu u Smederevskoj Palanci, a policija utvrđuje tačne okolnosti događaja. Za sada je na osnovu tragova na putu ustanovljeno samo da je mladić prešao u suprotnu traku i tako naleteo na vozilo u kojem su bili otac i sin – kaže izvor Kurira i dodaje:

– Telo mladića biće poslato na obdukciji i radiće se analiza da se proveri da li je bio pod dejstvom alkohola ili narkotika.

Muškarac (48) koji je bio za volanom „fijata“ je teško povređen, dok je njegov sin pretrpeo lakše telesne povrede. Oni su prevezeni u bolnicu u Smederevskoj Palanci

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare