POLICIJA U POTRAZI ZA NAPADAČIMA! Ranjeni radnik obezbeđenja čeka operaciju MOTIV NAPADA U BETON HALI JOŠ UVEK NIJE POZNAT

Darko M. (38), radnik obezbeđenja kluba u Beton Hali nalazi se u bolnici gde čeka operaciju šake, a policija i dalje traga za napadačem. Motiv pucnjave još uvek nije poznat.

Policija intezivno radi na rešavanju slučaj koji se dogodio pre dve večeri kada je nepoznati napadač zapucao ispred kluba u Beton hali. 

– Obavljen je uviđaj, kao i razgovor sa svim očevicima. Preuzeti su snimci sa okolnih kamera i intezivno se radi na identifikaciji napadača i njegovom hapšenju. Za sada je poznato da je  ispalio dva metka u povređenog radnika obezbeđenja – rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem i dodao da je policija na mestu punjave pronašla čaure.

Prema njegovim rečima još uvek nije poznat motiv napada, ali će i on tokom istrage biti utvrđen.

Kako smo nezvanično saznali ranjeni Drako M., koji se u međuvremenu oglasio na društvenim merežama uspešno se oporavlja. 

 Pred njim je operacija šake. Njegovo stanje je dobro i što je najbitnije nije životno ugrožen – rekao je naš izvor. 

Ranjeni Darko juče se na društvenim mrežama oglasio porukom:

– Ustao čika Darko iz kreveta, stara je to ku**a. Hvala vam svima cvetići moji na brizi i izvinjavam se onima kojima nisam uspeo da se javim i odgovorim. Ceo dan sam pod lekovima protiv bolova i čekam termin za operaciju šake. Ljubi čika Darko cvetiće – napisao je on ispod fotografije.

Podsetimo, pucnjava se dogodila oko 01 sat posle ponoći u subotu ispred poznatog beogradskog kluba u Beton hali.

– U klubu je bilo oko 500 ljudi. Pucnjava je, navodno usledila, nakon što se osumnjičeni pobio sa obezbeđenjem kluba. On je kako ses sumja po izlasku zapucao n aradnika obezbeđenja i tom prilikom ga ranio. Posle pucnjave napadač je pobegao u pravcu obližnje pumpe– objasnio je ranije naš izvor.

Policija je obavila uviđaj, a istovremeno je pokrenuta i akcija „Vihor“ kako bi se osumnjičenom što pre ušlo u trag.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare