OVO JE PORODICA IZ RIPNJA KOJU JE UBICA ZAVIO U CRNO: Oca i majku izbo u kući, devojčicu ubio kilometar dalje! (FOTO)

Pomahnitali S. I. (38) za kojim policija traga zbog sumnje da je ubio devojčicu (16) i teško povredio njene roditelje u beogradskom naselju Ripanj, kako Kurir saznaje, sa nožem u ruci uleteo je u njihovu kući i počeo redom da ih ubada.

Pogledajte slike na ovom linku

Teške povrede zadao je ocu i majci, potom njihovu maloletnu ćerku uvukao u automobil i presudio joj je na oko kilometar od kuće. Meštani Ripnja kažu i da je ćerka ubice išla u razred sa ubijenom devojčicom.

Inače, kako saznajemo, reč je o porodici koja ima šestoro dece i koja živi u jako teškim uslovima.

– Poštena i namučena porodica, živeli su u jako teškim uslovima, dok im dobri ljudi nisu pomogli da obnove kuću. Otac izdržava porodicu tako što radi teške fizičke poslove. Pre tri godine im je izbio i požar u kući, tada su praktićno ostali bez krova nad glavom – kaže sagovornik Kurira i dodaje da se iz kuće čuje vrisak i plač žene..

Prema njegovim rečima ispred kuće su kola Hitne pomoći i brojne policijske patrole, koje tragaju za S. I., koji je svojim automobilom pobegao sa lica mesta.

– Ceo Ripanj zna ovu porodicu, svi su gledali da im pomognu koliko mogu. I S. I. poznajemo, kosio je dvorišta, održavao ih i tako zarađivao za život – kaže naš sagovornik.

On navodi i da se u Ripnju priča da je ubica sumnjao da mu „ova porodica baca crnu magiju“ i da je danas, naoružan nožem uleteo u njihovu kuću, izbo roditelje a potom oteo devojčicu i ubio i nju“.

– Telo deteta pronađeno je pored puta. Prema jednoj verziji dete je uvukao u kola, i ubio je kilometar dalje od kuće, a prema drugoj verziji nesrećna devojčica je pokušala da pobegne od surovog ubice, ali je on stigao i presudio joj – kaže sagovornik Kurira.

Policija je pokrenula akciju „Viroh“, a potrazi su se kako saznajemo sa lica mesta priključili i meštani, koji pokušavaju da lociraju odbeglog S. I.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare