OTKRIVEN IDENTITET ŽRTVE MONSTRUOZNOG UBISTVA KOD PODGORICE! Prepoznali ga po TETOVAŽI, ubijen sa TRI hica pa zapaljen!

Po tetovažama na nozi, desnoj podlaktici i vratu identifikovana je žrtva monstruoznog ubistva – navodno je reč o Vidaku Vujoviću čije je telo nađeno pre dva dana u selu Šteke, nadomak Podgorice.

Više izvora iz Uprave policije potvrdilo je da su dvadesetrogodišnjeg Podgoričanina prepoznali članovi porodice, a “Vijesti” sinoć do zaključenja lista nisu uspele da saznaju da li je iko saslušan u svojstvu osumnjičenog i da li inspektori imaju trag koji bi doveo do počinioca ubistva ili više njih. 

Veštačenje telefonskih komunikacija, provera kontakata, pregledanje snimaka sa nadzornih kamera… – deo su onoga što su inspektori u protekla dva dana radili kako bi ušli u trag počiniocu stravičnog zločina.

Policija traga za ubicom ili više njih koji su nadomak Podgorice, u selu Šteke, pucali u dvadesettrogodišnjeg Vujovića, a potom zapalili njegovo telo

Kako pišu Vijesti, navodno, Vujović se tri dana nije javljao porodici, ali oni nisu prijavili nestanak policiji, već su pokušavali da ga pronađu. Inspektori su, međutim, nekoliko sati nakon što je 8. aprila pronađen leš tada neidentifikovanog muškarca, tražili od Vujovićevog oca da pođe sa njima – na identifikaciju.

Prema istim informacijama, na službenu identifikaciju juče se čekalo zbog veštačenja, koja treba da potvrdi ili otkloni sumnje porodice – da je Vujović pre tri dana ubijen, pa zapaljen.

Preliminarne analize pokazuju da su u stradalog ispaljena najmanje tri hica iz vatrenog oružja, a da je njegovo telo zapaljeno nakon ubistva.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare