OTKRIVAMO! OVAKO ĆE IZGLEDATI PARTIZAN U NAREDNOJ SEZONI: Heroj Grobara želi da OSTANE: A, evo da li će ŽOC i dalje biti na klupi

Navijače Partizan trenutno najviše zanimaju dve stvari – četvrtfinale Evrolige i kako će izgledati njihov tim u narednoj sezoni!

O četvrtfinalu Evrolige pričaće se na terenu, a o sastavu tima za predstojeću sezonu uveliko se priča i radi na tome van terena.

Nije uopšte tajna – Partizan želi da i u narednoj sezoni ima vrhunski tim, tačnije, još jači nego što je ovaj sada!

Za početak, najvažnije, promene na klupi neće biti. Željko Obradović ima ugovor na tri godine i naredne sezona mu je treća na klupi crno-belih u ovom mandatu.

U skladu s onim što Obradović kaže, ali i sportski direktor Zoran Savić, biće napravljen tim za 2023/24. Otkrivamo neke stvari po pitanju tima koje će se desiti u narednim mesecima.

Dante Egzum i Matijas Lesor – dva igrača za koja bi apsolutno svi navijači Partizan digli obe ruke da ostanu. Vesti za njih su dobre!

Naime, Lesor ima želju da i dalje bude deo crno-belog tima. To će se i dogoditi, ako ponuda Partizana budu pojačana. O tome je već pisao portal basketballnews. Suma za sjajnog centra će po njima morati da ima sedam cifara!

Što se tiče Egzuma, on je postavljen kao prioritet za narednu sezonu! Crno-beli će učiniti sve da Dante i dalje bude deo tima! Jedina „opasnost“ po ovom pitanju zove se – NBA liga.

Panter je takođe na spisku igrača čiji je ostanak u planu, naravno, to će zavisiti i od mogućih ponuda za američkog beka. Isto važi i za Ledeja.

Jam Madar ima ugovor i on će u narednoj sezoni imati još veću i značajniju ulogu! Na kraju sezonu biće poznato šta će biti sa Papapetruom i Nanelijem.

Što se tiče srpskih igrača, crno-beli i tu ne žele previše promena. Mesta u timu biće za većinu igrača iz ove sezone.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare