NOVAK SAZNAO PROTIVNIKA! Rus iznenadio 55. tenisera sveta, sada ga čeka velika borba sa Đokovićem u drugom kolu Monte Karla

Srpski teniser Novak Đoković saznao je rivala u sledećem kolu Mastersa u Monte Karlu! Ruski teniser Ivan Gahov savladao je Mekenzija Mekdonalda u prvom kolu sa 2:1 (7:6, 2:6, 6:3).

U prvom kolu turnira u Monte Karlu ruski teniser Ivan Gahov uspeo je da savlada, na veliko iznenađenje svih, 55. tenisera sveta Mekenzija Mekdonalda posle više od dva sata igre sa 2:1.

Tokom prvog dela igre, koji se igrao skoro čitavih sat vremena, viđena je prava borba. Počeo je meč sa brejkovima na obe strane. Delovalo je da će Amerikanac lako doći do prednosti, pošto je imao dva gema prednosti (4:2), ali se Rus nije predavao, pa je uspeo da izjednači. Pitanje prvog seta rešeno je taj-brejkom u kom se bolje snašao Rus.

Drugi set nije doneo mnogo uzbuđenja, kao što je to bio slučaj u prvom. Amerikanac je lako došao do izjednačenja. Napravio je Mekenzi brejk već u prvom gemu, a onda u sledećem duplirao prednost. 

Nastavio je 55. reket sveta silovito, oduzeo je servir Rusu i u petom gemu, pa je tako uspešno i lako osvojio drugi set, prepustivši protivniku svega dva gema.

Ipak, u trećem i odlučujućem setu bolje se opet snašao ruski teniser, koji je posle 29 minuta igre uspeo da reši meč u svoju korist i obezebdi prolazak u drugo kolo Mastersa u Monte Karlu.

Tako će se u sledećem kolu sastati sa najboljim srpskim teniserom ikada Novakom Đokovićem, a susret je na programu u utorak od 14.00.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare