Glasine nisu tačne: Navijači Partizan Mozzart Beta sa sezonskim i na četvrtfinale Evrolige!

Predsednik Ostoja Mijailović je jasno to rekao: da Štark Arena može da primi i 30.000 gledalaca svaki put bi dvorana bila puna. Tolika je euforija zavladala među navijačima Partizan Mozzart Beta posle plasmana u četvrtfinale Evrolige. I kako to obično biva u Srbiji odmah su krenule i zloslutne glasine, da je klupska uprava rešila da dodatno zaradi tako što sezonske ulaznice neće važiti za mečeve Top 8 faze.

Što doduše i jeste praksa u nekim drugim evropskim klubovima. Međutim, odmah da kažemo da su u Partizanovom slučaju te glasine – neosnovane. Jer prema pouzdanim informacijama Mozzart Sporta sezonske ulaznice koje je kupilo oko 11.500 navijača važiće i za četvrtfinalne utakmice crno-belih.

Ostatak će se naravno prodavati što će reći da će negde oko 8.000 navijača moći da ih kupi naknadno.

S tim da Partizan još nije odlučio kako će prodavati ulaznice. Da li će sačekati da prođu prve dve utakmice pa da onda, ako rezultat bude garantovao barem četiri meča, prodaje paket? Ili će prodavati jednu po jednu utakmicu pa koliko ih već bude bilo?

Ostaje naravno da se odluči i o ceni, a ako je tačna ona ekonomska maksima da cenu određuje potražnja – biće svakako nešto skuplje.

Pa opet, sigurno je samo jedno: Arena će biti dupke puna. Taman i da je duplo većeg kapaciteta.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare