ŠOK U POSLEDNJEM TRENUTKU! Veliko iznenađenje i promena VAŽNA ZA ĐOKOVIĆA!

Prvi mečevi na mastersu u Monte Karlu biće odigrani u nedelju, a neposredno pred početak turnira došlo je do velike promene.

Ona bi mogla bitno da utiče na Novaka Đokovićai njegov put ka završnici turnira, pošto je još jedan teniser odustao od nastupa na prvom većem turniru na šljaci u ovoj sezoni.

Novak je slobodan u prvom kolu, a prvi rival, odnosno protivnik u drugom kolu trebalo je da bude bolji iz duela Brendona Nakašime i Mekenzija Mekdonalda, međutim Nakašima se povukao sa turnira.

To ne znači da će Mekdonald sigurno na megdan Novaku, pošto će on ipak odigrati meč prve runde i to protiv „laki luzera“, odnosno tenisera koji će iznenada dobiti šansu umesto Nakašime.

Kada je reč o Novaku i njegovom pohodu na treću u karijeri titulu u Monte Karlu, put neće biti lak.

Ukoliko bude uspešan u drugom kolu, najboljeg tenisera sveta bi mogao da sačeka Lorenzo Museti ili Miomir Kecmanović, dok bi već u četvrtfinalu mogao da igra protiv Janika Sinera.

U polufinalu, ukoliko do njega dođe, velike su šanse da Đokovića sačeka neko od sledeće trojice: Danil Medvedev, Aleksander Zverev ili Holger Rune, dok bi u finalu rival mogao da bude Stefanos Cicipas, Kasper Rud, ili Andrej Rubljov.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare