RODITELJI U PRITVORU? Epilog jezivog događaja zbog kog se Srbija digla na noge – otac vezivao i krvnički tukao dete ako ne posluša majku i uradi jezivu stvar!

Kamere u jednom marketu nedavno snimile su jezivu scenu kada je majka došla da pazari i povela dete. Na osnovu snimka ustanovljeno je kako je ipak došla da krade humanitarnu pomoć koju objekat skuplja, ali podvodeći dete da za nju obavi krađu, a kako se sada nezvanično saznaje, dete je zbrinuto, a roditelji su u pritvoru.

Kako je Informer već pisao, objava sa Tvitera uznemirila je mnoge, najviše zbog toga što je majka, ako se to „majkom“ može nazvati, primorila dete da postane lopov. Zbog prekršaja ove žene, cela Srbija je počela da obraća pažnju o kakvom je delikventu reč, upravo zbog deteta koje ispašta. Građani su odmah reagovali!

– Ovo je u mom gradu, prepoznala sam dotičnu i pogledala snimak. Ne osuđujte dete, ja znam ceo slučaj, ako mali ne donese šta mu majka kaže, otac ga vezuje za stolicu i ludački ga prebija. Majka ga tera da krade, a on ne želi. To dete je samo tražilo da ide u dom. Ludu majku u zatvor – javila se žena nakon što je osmotrila i procenila situaciju kada je objavljen video.

Na Tviteru se oglasila jedna žena koja je i objavila prvobitni video snimak. Ona je došla do saznanja da su ovi „roditelji iz pakla“ u pritvoru, a dete koje je učestvovalo u krađi zbrinuto.

Zahvaljujući brzoj reakciji sugrađana koji su naveli koji su se pobunili i zatražili hitnu reakciju kako bi se detetu pomoglo, roditelji su privedeni. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare