„IMAJU DVE ODRASLE ĆERKE, DIVNA PORODICA“ Rođak nastradalog bračnog para za tragediju čuo tokom praznične trpeze: U ŠOKU SAM 

Aleksandar L. (50) i njegova supruga Snežana L. (49) iz Mola kod Ade, poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros, između Čeneja i Siriga, nedaleko od Novog Sada.

U rodnom Snežaninom selu, komšije i rodbina u šoku:

– Iz medija smo čuli za ovu tragediju. Videli smo i slike smrskanog vozila na Instagram profilu jednog medija, ali ni sumnjali nismo o kome se radi. Negde oko podneva, dok su mnogi sedali za uskršnju trpezu, stigla je potvrda strašne vesti. Snežana je imala odgajivačnicu pasa u Molu. Aleksandar je vozač kamiona, a rodom je iz Bečeja. Imaju dve divne odrasle ćerke. Divna porodica. U potpunom sam šoku. Nije mi poznato gde su se kobnog jutra zaputiili. To je sve što u ovom trenutku mogu da kažem – rekao je Kuriru dalji rođak tragičnog nastradalih supružnika.

Prema dosad raspoloživim informacijama, “ford fokus” registarskih oznaka SA, kretao se iz Siriga prema Čeneju. Iznenada je na kolovoz istračala srna. Vozač je pokušao bezuspešno da je izbegne.

Od siline udarca, automobil je prešao u suprotnu traku i desnom bočnom stranom se sudario sa kamionom koji je išao iz suprotnog smera. Kad je ekipa Hitne pomoći došla na lice mesta, mogli su samo da konstatuju smrt žene i muškarca.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare