DRAMA NA SAVSKOJ PROMENADI! Nestao dečak (6) na trotinetu, brzom intervencijom policije pronađen i vraćen roditeljima!

Danas u popodnevnim časovima na Savskoj promenadi nestao je dečak (6) na trotinetu, a brzom intervencijom policajca dete je pronađeno.

Kako nezvanično saznajemo, policiji su nestanak dečaka prijavili roditelji oko 16 sati, a veoma efikasnom i brzom intervencijom policajaca Policijske stanice Savski venac, dete je pronađeno i zbrinuto. 

– Mališan je brzom intervencijom policajaca pronađen na oko kilometar daleko od roditelja – rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Kako je objasnio izvor, odmah nakon prijave da je dete nestalo, sve raspoložive patrole kao i Interventna jedinica angažovani su u potrazi deteta. 

‐ Nakon potrage koja je trajala oko 45 minuta auto-patrola PS Savski venac je pronašla dete u blizini gradilišta jedne od zgrada Beograda na vodi, koje se nalazilo u društvu radnika obezbeđenja. Dete srećom nije bilo povređeno. U međuvremenu obavešteni su i roditelji dečaka koji su dete preuzeli kod TC Galerija – objasnio je naš sagovornik.  

Kako je naveo, mališan je od mesta gde je bio sa roditeljima do mesta gde je nađen prešao dva puta ulicu, srećom ništa mu se nije dogodilo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare