„ČEKAM OPERACIJU I LJUBIM CVETIĆE“ Darko pokazao RANE koje je dobio u PUCNJAVI na Fristajleru! Ceo u zavojima i pod lekovima FOTO

U noći između petka i subote došlo je do pucnjave u klubu „Fristajler“ u Beton hali u Beogradu, tokom nastupa popularnog izvođača Igora Panića poznatog kao Nući, a tom prilikom je ranjen radnik obezbeđenja Darko M. (38), koji je zadobio prostrelne rane šake i butine.

fristajler
foto: Facebook

Darko je na svom profilu na Fejsbuku sada objavio fotografiju sa zadobijenim ranama, a u opisu je detaljno objasnio kako se sada oseća. 

– Ustao čika Darko iz kreveta, stara je to kur*a. Hvala vam svima cvetići moji na brizi, i izvinjavam se onima kojima nisam uspeo da se javim i odgovorim. Ceo dan sam pod lekovima protiv bolova i čekam termin za operaciju šake. Ljubi čika Darko cvetiće – stojiu opisu fotografije. 

Kako Kurir saznaje, policija je posle dojave o pucnjavi na vratima kluba, izvršila raciju u istom i više osoba je privedeno na informativni razgovor, a među njima je bio i menadžer „Fristajlera“.

– On je dao izjavu u policiji, ali nema saznanja o pucnjavi koja bi mogla da pomognu u daljoj istrazi – kaže izvor Kurira.

– On je dao izjavu u policiji, ali nema saznanja o pucnjavi koja bi mogla da pomognu u daljoj istrazi – kaže izvor Kurira.

Rafali u krcatom klubu

U trenutku pucnjave u klubu je bilo 500 ljudi, koji su došli da slušaju popularnog Nućija. Neki od njih su za Kurir ispričali da niko ko je već bio unutra nije primetio da se nešto čudno dešava na ulazu, sve dok nije došla policija.

– Nismo čuli pucnje, sve je bilo normalno, samo smo u jednom trenutku videli da je na ulazu gužva, ali nije to bilo ništa neuobičajeno. Shvatili smo da je neki problem tek kad su policajci upali unutra, a onda ispred lokala ljude polegali po podu i legitimisali – kaže nam jedan od gostiju i dodaje:

– Videli smo da se nešto desilo kad smo videli krv na izlazu, e onda se pročulo da je ranjen muškarac iz obezbeđenja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare