ZBOG NJE OSTAVIO TRUDNU ŽENU: Glumac koga SRBI OBOŽAVAJU uništio i koleginicu, sad mu ni ona NE VALJA, zbog njega PALA U DEPRESIJU

Halit Ergenč, koji se proslavio ulogom Sulejmana Veličanstvenog u istoimenoj seriji, uskoro će napuniti 53. godine.

Slavnog Turčina je upoznala i srpska publika, a krajem 2021. godine je imao razloga za slavlje. Naime, on i njegova 12 godina mlađa supruga Berguzar Korel su dobili treće dete, ćerku kojoj su dali ime Lejla.

Par od ranije ima sina Alija, koji je rođen 2010. i sina Hana, kog su dobili 2020. Upoznali su se na setu popularne turske serije „Hiljadu i jedna noć“ i venčali su se 2009.

Javnost je sa interesovanjem pratila njihovu burnu ljubavnu priču. Naime, u trenutku kada su se zaljubili na snimanju serije, Halit je bio u braku sa 14 godina mlađom glumicom Gizem Sojsaldi.

Osećali su veliku privlačnost, koju nisu mogli da prevaziđu, pogotovo kada su 2008. zbog posla morali da otputuju u Pariz. Berguzar je uskoro ostavila svog dečka, a Halit je zatražio razvod od Gizem, koja je tada bila trudna, pa je odlučila da abortira.

Glumac je dao bivšoj supruzi novčanu naknadu od 250.000 lira tokom brakorazvodne parnice kako bi što pre sve okončali. Ipak, ni s novom suprugom nije bilo baš tako bajno jer se brzo nakon njihovog venčanja 2009. šuškalo da imaju problema.

Glavni krivac je ispala Merjem Uzerli, koja je glumila s Halitom u seriji „Sulejman Veličanstveni“. Turski mediji su pisali da Berguzar izluđuju intimne scene između njih i da se zato razvode.

„Pisalo se da sam kriva za raspad Halitovog braka, pa onda da između mene i Nur, koja tumači lik sultanove prve supruge Mahidevran, ima loših vibracija na setu, da se ne volimo i ne poštujemo. Takođe da sam lezbijka, ali i da tražim dečka među kolegama glumcima, ali sve to nije istina“, otkrila je svojevremeno Uzerli.

Svaka šetnja ulicom joj je uzrokovala stres jer su joj ljudi govorili ružne stvari i nazivali je zlom. To se jako odrazilo na njeno zdravlje i počela je da dobija kilograme.

Uskoro su se glasine o razvodu između Halita i Berguzar pokazale netačnim. O krizi u njihovom braku su turski mediji pisali i prošle godine.

Glumca su povezivali s koleginicom Tubom Bujukustun.

„Trenutno su u pregovorima za zajednički projekat, a nakon kastinga su jedno veče ostali na večeri koja je rezultirala romansom. Halit već odavno nije srećan u braku tako da su dva pića bila dovoljna da se prepusti drugoj ženi. Tuba i on su se nakon toga videli još nekoliko puta, ali uvek bi izjavili da je razlog njihovog susreta projekat na kom će potencijalno raditi. Ona ga je zavela već tokom prvog snimanja, a on se nije ni potrudio da ne posustane“, rekao je neimenovani izvor za turske medije.

Berguzar i Halit nisu komentarisali ovo kao ni ranije glasine, a poznati su po tome da se trude da zadrže svoju privatnost daleko od očiju javnosti.

Inače, Korel je svojevremeno progovorila o ružnim komentarima na račun svog izgleda i viška kilograma koje je dobila u trudnoći.

„Moje telo biće onakvo kakvog želim da ga vidim, tako ću biti srećna“, poručila je.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare