KOJA JE ULOGA ŽENE KOJA JE OTKRILA JEZIVU PRIČU DEVOJČICE IZ KADE? Ivana bila u vezi sa ocem iz pakla pa prijavila gnusna zlostavljanja: Za sada se ne vodi kao SAUČESNIK

Slučaj Uroša Pašajlića (38) koji je svoju ćerku (8) držao u kadi i zlostavljao je u stanu na Zvezdari, policiji je prijavila Ivana L. (47) koja je sa njim bila u emotivnoj vezi. Ona je u policiju došla sva krvava sa razbijenim nosom i prijavila ga za nasilje, a tada je i otkrila ovaj jezivi slučaj.

Devojčica je nakon prijave odvedena kod lekara, koji su dete zatekli vidno zapušteno i izgladnelo, a od potresnog prizora rasplakali su se i medicinski radnici.

Ivanina uloga u celom zločinu i dalje nije najjasnija, odnosno postavlja se pitanje da li je i pre nego što se odlučila da sve prijavi, znala na koji način Pašajlić tretira svoju ćerku.

Kako navodi izvor „Blica“, ona se za sada vodi kao oštećena.

– Ivana je prijavila nasilje i otkrila jezivu istinu koja se krila godinama unazad iza zatvorenih vrata stana na Zvezdari. Ona se trenutno ne vodi kao saučesnik ovog slučaja, ali s obzirom da je istraga u toku nije isključeno da će se njen status promeniti – navodi izvor „Blica“.

Majka devojčice ne zna kako joj dete izgleda

– Ulicom hoda kao zombi, dete i ne zna kako izgleda – ovim rečima za „Blic“ ispričale su komšije i poznanici Nevene T. majke osmogodišnje devojčice L. P. koju je, kako se sumnja, otac godinama držao zatočenu.

Kako su ranije ispričali, Nevena nije znala gde se nalazi njen bivši partner sa njihovim detetom.

Stalno se žalila kako joj Uroš ne da da vidi dete. Poslednji put je ćerku videla kada je devojčica imala 2 ili 3 godine i to u Zvečanskoj. Nevena čak ni ne zna kako devojčica sada izgleda – objasnili su oni.

„Ima osam godina, a samo 10 kilograma“

Kako smo ranije pisali, devojčica je tiha, povučena i slabo priča.

– Ona ima osam godina, a samo 10 kilograma. Premršava je za svoj uzrast. Ne može ni da stane na nogice. Zna da kaže svoje ime i prezime, traži čokoladu, ali sve to izgovara jako tiho. Pojedine reči i rečenice govori jako nerazumljivo ili ne zna uopšte da kaže – navodi naš sagovornik.

Ona je bila u stanu sa ocem koji joj je povremeno davao hranu. Devojčica je po dolasku u bolnicu bila veoma loše: dehidrirana, neuhranjena. Kada su joj doktori dali da jede izgledala je kao da nije ništa jela mesecima. Da je ostala u tom stanu još pet dana, pitanje je da li bi preživela – kaže izvor „Blica“ upoznat sa slučajem.

Podsetimo, jeziv slučaj zlostavljanja deteta otkriven je kada je Beograđanka I. L. prijavila policijskoj stanici Palilula da ju je muž U. P. brutalno tukao, kao i da već duže vreme drži svoju ćerkicu kao roba.

Žena je imala vidljive povrede, a prema prvim informacijama izjavila je da ju je nevenčani suprug glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.

– Ona je ispričala da ju je udario glavom u glavu i da misli da joj je slomio nos. Tada je ispričala i da on drži ćerkicu od osam godina godinama zatvorenu u stanu na Zvezdari. Ćerkicu je, kako je navela I. L., osumnjičeni dobio u braku sa drugom ženom – kaže izvor „Blica“.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare