FRISTAJLER NIJE IMAO DOZVOLU ZA RAD! Klub u kojem je ranjen radnik obezbeđenja radio na DIVLJE! 

Noćas je u Beton hali u klubu zimskog Fristajler došlo do pucnjave u kojoj je teško ranjen radnik obezbeđenja D. M. (39), a prema saznanjima Informera, ovaj klub nije imao dozvolu za rad.

Kako Informer saznaje, klub Fristajler nije ispunjavao protivpožarne uslove koje je propisao Sektor za vanredne situacije, zbog čega nije imao dozvolu za rad, te je u trenutku pucnjave lokal radio na divlje.

U prepunom klubu koji je u tom trenutku prema nezvaničnim informacijama brojao oko 500 ljudi, za vreme nastupa popularnog repera Nućija, došlo je do napada vatrenim oružjem.

Do pucnjave je došlo nakon fizičkog obračuna osumnjičenog sa obezbeđenjem kluba. Pripadnici UKP su ih nakon obračuna sve uhapsili, a lisice su stavljene i menadžeru kluba. Počinilac je pobegao sa lica mesta, a policija je pokrenula akciju „Vihor“, koja je i dalje na snazi.

Podsetimo, u novogodišnjoj noći potonuo je splav Fristajler, koji takođe nije poštovao mere bezbednosti, pa se u trenutku nesreće u njemu nalazilo i do tri puta više ljudi od dozvoljenog broja.

Informaciju da zimski Fristajler nije imao dozvolu za rad potvrdio je i Nemanja Đuran, zamenik načelnika SBPOK u jutarnjem programu „Pink“ TV. 

– To se desilo u ispred jednog noćnog kluba koji nije smeo da bude otvoren, jer je bio zatvoren od strane Sektora za vanredne situacije. Nažalost bio je otvoren i došlo je do sitnih čarki i jedan gost je putem vatrenog oružja lakše ranio pripadnika obezbeđenja – kaža Đuran, koji ističe da će se osumnjičeni brzo uhapsiti.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare