DEVER UBIO SNAJKU Stravičan zločin u Albaniji, dete (2) spavalo pored majke kad ju je UPUCAO: „Probudili su nas vrisci“ (FOTO, VIDEO)

Muškarac Roland Sinani je vatrenim oružjem ubio svoju snaju u Tirani, a zatim izvršio samoubistvo.

 U policiji kažu da se ubistvo dogodilo u naselju Škoze.

Oko 04:00 časa ujutru, muškarac star 43 godine je, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, ubio snaju Migenu Sinani (37), a zatim sebe.

Migena Sinana, koju je danas upucao dever, bila je majka dvoje dece od 2 i 4 godine.

Albanski „ABC News“ je preneo da policija još nema jasne motive Rolanda Sinanija za stravičan zločin. Ono što ubistvo čini još tragičnijim je činjenica da je dete od 2 godine bilo u istoj prostoriji kada je mališanov ujak ubio njegovu majku.

Članovi porodice nastradalih rekli su policiji da nije bilo sukoba u porodici, kao i da su se u ranim jutarnjim satima probudili nakon što su čuli vriske. 

Nakon što je iz pištolja pucao u snaju, Roland Sinani je potom izašao u dvorište gde je izvršio samoubistvo. 

Kako su rekle komšije za „ABC News“, Sinani je poznat kao mirna osoba i da nije pravio probleme. Policijski izvori rekli su da za pištolj, kojim je počinio zločin, nije imao dozvolu. 

Kako pišu albanski mediji, Sinani je bio neoženjen i prepisani su mu lekovi za mentalno zdravlje.

Migenin suprug radi kao taksista i nije bio kod kuće kada se ubistvo dogodilo. U stanu su bili i roditelji braće, koji su prema prethodnim izjavama, spavali.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare