UŽIVO, MONAKO – PARTIZAN: Mogu li crno-beli večeras i DEFINITVNO da obezbede TOP 8? 

Košarkaši Monaka i Partizana večeras od 21 sat igraju meč 33. kola Evrolige.

Uživo,

Monako – Partizan: 21 sat

Uoči meča:

Uzdali su se crno-beli u rezultate drugih timova, međutim, pošto im tu „nije upalilo“, tim Željka Obradovića moraće sam da obezbedi plasman u TOP 8 Evrolige!

Da bi se to desilo, Parni valjka mora večeras da pobedi Monako u utakmici 33. kola Evrolige, a taj meč je na programu od 21 sat.

Saša Obradović sa Monakom radi fenomenalan posao, ovaj klub je već obezbedio plasman u najboljih osam ekipa, a o radu 54-godišnjeg trenera pričao je i strateg Partizana, Željko Obradović.

– Monako je tim koji ima izvanredne pojedince, ali igraju i timski. Ono što smo analizirali jeste da su oni u proseku beležili 86.5 poena, ali njihova igra u tranziciji je veoma bitna. Daju dosta poena na način da na postavljanje odbrane koriste utrčavanje i ono gde su dominantni jeste skok u napadu. Moramo da vodimo računa da probamo da zaustavimo tranziciju da smanjimo sve te brojke, ne bi li na neki način igrali bolju odbranu. Mislim da je to cela suština utakmice. Odličan posao radi Saša Obradović, čestitke njemu na svemu što je do sada uradio u karijeri, pogotovo na ovome što radi sa Monakom – rekao je Željko Obradović.

U beogradskoj Štark areni Partizan je sa Monakom bez većih problema izašao na kraj, pošto je beogradski tim tom prilikom slavio rezultatom 100:80.

Jam Madar je svestan da će u Monaku biti veoma teško.

– Biće veoma teška utakmica, mislim da smo se veoma dobro pripremili, idemo tamo da se borimo. Monako je veoma talentovan tim. Moramo da se pripremimo da igramo odbranu, naravno da znamo za šta igramo. Želimo da osiguramo naše mesto ovog puta protiv Monaka, ali igramo i protiv Panatinaikosa. Ključ će biti odbrana – da ih zaustavimo i budemo u mogućnosti da pobedimo. Uradićemo sve što je moguće da pobedimo utakmicu. Ova utakmica nam je veoma važna i može da utiče na naše mesto u plej-fu. Sigurno idemo da se borimo – istakao je Madar.

Jam Madar
foto: Starsportphoto

Monako se nalazi na četvrtom mestu Evrolige sa 21 pobedom i 11 poraza, dok je Partizan sedmi sa skorom 18/14.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare