BELIVUKOV KLAN PRED LICEM PRAVDE! U nastavku suđenja svedok okrivljeni Hrvatin odgovara na pitanja, STRAVIČNA ISTINA IZLAZI NA VIDELO! 

Bojan Hrvatin svedok okrivljeni u postupku protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih optuženih kojima se na teret stavlja pripadnost kriminalnoj grupi, nastavlja danas pred Specijalnim sudom u Beogradu svoje svedočenje.

Tokom jučerašnjeg glavnog pretresa sa postavljanjem pitanja je završio Belivuk, a otpočeo optuženi Vlade Draganić. Kad on bude završio, pitanja će mu postavljati optuženi Nebojša Janković, a zatim advokati odbrane.  

Hrvatin je sa Tužilaštvom za organizovani kriminal napravio sporazum, prema kojem će, ukoliko sud bude prihvatio njegovo svedočenje, biti osuđen na 15 godina zatvora. Nakon što bude gotovo njegovo saslušanje, otpočeće se sa ispitivanjem okrivljenog saradnika Nikole Spasojevića. 

Prema optužnici, pripadicima kriminalne grupe na teret se stavljaju sedam ubistava, otmice, nedozvoljena trgovima narkoticima, nelegalno posedovanje oružja, a pojedinima i silovanje.

Već svedočio Lalić, posle Hrvatina na redu je Spasojević  

Pre Hrvatina, svoja saznanja o krivičnim delima za koja se grupa sumnjiči ispričao je okrivljeni-sarađik Srđan Lalić. Nakon Hrvatina očekuju se izlaganja okrivljenog-saradnika Nikole Spasojevića. Svedoci okrivljeni su pristali da za kazne zatvora od 14,15 i 18 godina pričaju o zločinima koje je grupa počinila.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare