VRATIO SE PARTIZANOV ODBEGLI SIN: Gde je bio? Šta je radio? Fuseni Dijabate stigao u Beograd! ČEKA GA KAZNA! 

FK Partizan nalazi se u negativnom periodu, koji se odslikava kroz rezultate, ali i stanje i prilike u samom klubu.

Fuseni Dijabate
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Fuseni Dijabate, nestali fudbaler Partizana, konačno je stigao u Beograd. Portal Mozzarrtsportpiše da je potencijalni reprezentativac Malija došao u Srbiju i da bi od petka trebalo da se pojavi na treninzima crno-belih. Zvanično, klub se još nije oglasio.

Fuseni Dijabate i ranije je bio sklon nedisciplini. Voleo je da eskivira posle reprezentativnih pauza, da ukrade po koji dan. Jednom mu je to pošlo nekažnjeno kod Gordana Petrića, koji mu je progledao kroz prste.

Sada će izgleda biti drugačije. Trener Igor Duljaj javno je rekao da je tražio od kluba da kazni Fusenija Dijabatea, zbog kršenja klupske discipline. Sada ostaje pitanje kakvu će kaznu doneti klupski čelnici.

Igor Duljaj
foto: www.partizan.rs

Prema protokolu Fuseni Dijabate bi u petak trebalo da se pojavi na treningu fudbalera Partizana. Igor Duljaj kao trener odlučiće hoće li ga priključiti radu sa ostalim prvotimcima, ili će za momka iz Malija važiti neka druga pravila.

Pre tačno sedam dana UDARNA VEST je objavila informaciju da je „Fuseni Dijabate nestao“ sa izjavom trenera Igora Duljaja, odnosno da se nije pojavio na prozivci igrača Partizana, zakazanoj odranije, kada su se igrači raspuštali na reprezentativnu pauzu.

Nedelju dana trajala je potraga za krilnim fudbalerom iz Malija. Generalni direktor Partizana Miloš Vazura pokušao je da umiri medije i navijače informacijom da je „Dijabateu umrla baba“. Međutim, ni posle toga, danima se fudbaler nije pojavljivao u Beogradu. Sada je tu, ali je pitanje u kakvom statusu će dočekati kraj sezone.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare